Στιγμές από το Πήλιο – Ημέρα 2η (video)

22:26 10/8/2014 - Πηγή: AEK365

@ Mαζί παρακολούθησαν την προπόνηση της ΑΕΚ το απόγευμα οι Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς και Δημητριάδης. Ειδικά ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης δεν έχει χάσει... λεπτό ως τώρα από τα προγράμματα. Μάλιστα οι τρεις τους το πρωί έριξαν και λίγο περιμετρικά του γηπέδου, πριν την προπόνηση της ομάδας.

@ Μέρος στο «κορόιδο» των παικτών πήρε το απόγευμα και ο Τραϊανός Δέλλας. Χαμογελαστός και ευδιάθετος ο προπονητής (πριν αρχίζει να... γκαζώνει στις ασκήσεις τακτικής) αστειεύτηκε με τους παίκτες του, ενώ δέχθηκε με γέλια φυσικά και τα...

γαλλικά του Κορδέρο. Ήταν η στιγμή που ο Ισπανός προσπαθούσε να κερδίσει τη μπάλα, με δόση τύχης η μπάλα πέρασε από τα πόδια του χωρίς να την ακουμπήσει και φώναξε «εεεεε, κωλόφαρδο, κωλόφαρδο! Δεν το ήθελε», στα ελληνικά! Εννοείται πως άπαντες γέλασαν και μαζί τους και ο Δέλλας.

@ Ο προπονητής και στο τέλος της προπόνησης έγινε «ένα» με τους παίκτες του. Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης έπαιξε με τον Ρόβα και τον Μπακάκη ένα παιχνίδι που θέλει να πετούν εναλλάξ τη μπάλα σε ένα μικρό τραμπολίνο με σκοπό να μην πέσει κάτω. Όπως θα δείτε και στο video.


@ Την απογευματινή προπόνηση παρακολούθησαν από κοντά, εκτός από φίλους της ΑΕΚ και παίκτες της Τριγλίας Ραφήνας, οι οποίοι προπονούνται λίγα μέτρα μακριά από την Ένωση. Οι παίκτες ήταν εντυπωσιασμένοι από την κατάσταση του χλοοτάπητα που γυμνάζονται οι ποδοσφαιριστές του δικεφάλου, ενώ φυσικά μετά το τέλος περίμεναν τον πρώην συμπαίκτη τους, Στράτο Σβάρνα.

@ Λαχτάρησαν με τον Μίγκελ Κορδέρο οι άνθρωποι της ΑΕΚ όταν κατά τη διάρκεια του διτέρματος δέχθηκε ένα χτύπημα και έπεσε κάτω σφαδάζοντας. Τελικά, μετά από λίγο ο Ισπανός σηκώθηκε και συνέχισε. Ωστόσο μέχρι να φανεί ότι είναι εντελώς καλά ο Δέλλας διέκοψε την προπόνηση.

@ Οι ατάκες του Γεωργέα απλά δεν... παίζονται. Και έρχονται σε στιγμές που δεν το περιμένει κανείς. Όπως στην άσκηση τακτικής, πέρασε έναν αντίπαλό του, βρέθηκε φάτσα με το μικρό τέρμα, δεν έβαλε όμως αυτός το γκολ, αλλά την έδωσε στον Πλατέλλα φωνάζοντας δυνατά "βάλτοοοοοο παικταρά μουυυυυ" . Σε κενό τέρμα, έτσι...

Keywords
Τυχαία Θέματα