Στον τελικό η Νάπολι!

00:07 22/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΙΤΑΛΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ - ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ


ΝΑΠΟΛΙ-ΣΙΕΝΑ 2-0 (1-2 το πρώτο ματς)

ΓΗΠΕΔΟ: Σαν Πάολο

Νάπολι-Γιουβέντους ο τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας! Οι «Παρτενοπέι» επικράτησαν με 2-0 της Σιένα στο «Σαν Πάολο» και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του πρώτου ματς (είχαν χάσει 2-1) πέρασαν στον

μεγάλο τελικό.

Μονόλογος των «Παρτενοπέι» το πρώτο μέρος καθώς είχαν τον έλεγχο του ματς. Μόλις στο 10' κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, όταν ο Βεργκάσολα χωρίς να το θέλει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι καλύτεροι και στο 31' έκαναν το και το 2-0. Λαβέτσι-Χάμσικ-Καβάνι ...έκρυψαν την μπάλα και ο Ουρουγουανός με κεφαλιά νίκησε τον Μπρκιτς. Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε στην επανάληψη η ομάδα του Ματσάρι που κράτησε εύκολα το αποτέλεσμα και την πρόκριση.

ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις, Καμπανιάρο, Καναβάρο, Αρόνικα, Ινλέρ, Γκαργκάνο (63' Τζεμαιλί), Ζούνιγκα, Μάτζιο (41' Ντοσένα), Λαβέτσι (83' Πάντεφ), Καβάνι, Χάμσικ.

ΣΙΕΝΑ: Μπρκιτς, Πεσόλι, Τέρτσι, Κοντίνι, Βεργκάσολα, Ρόσι, Μπελμόντε (66' Μπογκντάνι), Παραβιτσίνι, Μανίνι (77' Σεστου), Μπριέντσα, Λαρόντο (79' Γκονζάλες).

Keywords
Τυχαία Θέματα