Συνέλαβαν τον δολοφόνο πορνοστάρ (VIDEO)

17:53 5/6/2012 - Πηγή: AEK365

Συνελήφθη τελικά από την αστυνομία του Βερολίνου ο Καναδός πορνοστάρ, ο οποίος εδώ και μια περίπου εβδομάδα καταζητείτο από την Ιντερπόλ για τη δολοφονία και το διαμελισμό του Κινέζου εραστή του (φωτο αριστερά).

Ο 29χρονος πορνοστάρ Λούκα Ρόκο Μανιότα συνελήφθη σε ένα Internet καφέ στην περιοχή Νόικελν και μάλιστα η σύλληψή του καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του καφέ.

O 29χρονος θα παρουσιαστεί

την Τρίτη ενώπιον δικαστηρίου της γερμανικής πρωτεύουσας για να του απαγγελθούν κατηγορίες, ενώ η αστυνομία αναφέρει ότι η διαδικασία έκδοσής του στον Καναδά θα διαρκέσει αρκετές ημέρες.

Ο Μανιότα κατηγορείται από την Interpol ότι δολοφόνησε τον 33χρονο Κινέζο φοιτητή Γιουν Λιν που ζούσε στο Μόντρεαλ και στη συνέχεια διαμέλισε το πτώμα του και έστειλε κομμάτια του σε όλα τα πολιτικά κόμματα του Καναδά. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Μάλιστα, στον προσωπικό ιστότοπο του φερόμενου ως δράστη κυκλοφορούσε την τελευταία εβδομάδα το φρικιαστικό βίντεο με τη δολοφονία του άντρα και τον διαμελισμό του σώματός του, αλλά κανείς δεν είχε πάρει σοβαρά το θέμα, καθώς εθεωρείτο σκηνοθετημένη ταινία.

Πριν μεταβεί στο Βερολίνο, ο Μανιότα είχε ταξιδέψει από το Μόντρεαλ στη Γαλλία. Μάλιστα, η αστυνομία της Γαλλίας βρήκε αντικείμενα που φέρεται να ανήκαν στον 29χρονο σε ξενοδοχείο του Παρισιού.

Ο υπάλληλος του Internet καφέ αναγνώρισε τον Μανιότα από τις φωτογραφίες του στις εφημερίδες και κάλεσε την αστυνομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα