Συνελήφθη για 4 δολοφονίες 13 χρόνια μετά

17:06 22/2/2014 - Πηγή: AEK365

Χρειάστηκαν 13 χρόνια για να διαλευκανθεί το τριπλό φονικό που συγκλόνισε τη Θάσο και ολόκληρη την Ελλάδα και η δολοφονία ενός επιχειρηματία από την Καβάλα δυο χρόνια μετά.

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν έναν 57χρονο επιχειρηματία, ιδιοκτήτη νυχτερινών καταστημάτων και καταστήματος οπτικών ειδών από την Καβάλα

ως δράστη των εγκλημάτων.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας και κάτω από άκρα μυστικότητα ο 57χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος προκειμένου να παραπεμφθεί σε δίκη καθώς εκδόθηκε σε βάρος του Βούλευμα από τοσ υμβουλίου Πλημμελειοδικών Καβάλας.

Μάλιστα, ο συλληφθής, ο οποίος είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης καθώς κατηγορούταν για ληστείες, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, εκβιασμούς και χειροδικίες, πριν από ένα μήνα είχε κάνει αιχμηρές δηλώσεις σε βάρος των δικαστών και αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.

Αφορμή για τις δηλώσεις αυτές στάθηκε η «δικαίωσή» του, καθώς ένα κλειδί που βρέθηκε σε θυρίδα του και το οποίο εικαζόταν ότι άνηκε στο θύμα της δολοφονίας στην Καβάλα, τελικά άνηκε σε δικό του αυτοκίνητο. Ο 57χρονος προσήλθε στο δικαστικό μέγαρο με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο όπου παρουσία ανακριτή και εισαγγελέα έγινε η ταυτοποίηση του κλειδιού.

Το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών της Καβάλας προκειμένου να απολογηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα