Συζήτησαν στα Σπάτα παίκτες και Δέλλας

15:10 3/11/2014 - Πηγή: AEK365

Συζήτηση στα αποδυτήρια για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας προανήγγειλε στις δηλώσεις του μετά το χθεσινό ματς ο Τραϊανός Δέλλας και η συζήτηση έγινε σήμερα στα Σπάτα. Ο προπονητής τα... έχωσε αρχικά στους ποδοσφαιριστές τονίζοντάς τους πως έδειξαν υπεροψία απέναντι στον αντίπαλο, θεωρώντας πως θα κερδίσουν... εύκολα το παιχνίδι, γεγονός που φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο. Παρ' όλα αυτά τους έδωσε συγχαρητήρια για το πάθος που έβγαλαν στο γήπεδο, παλεύοντας μέχρι το τέλος για την ανατροπή την οποία και πέτυχαν. Ο Δέλλας ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές

να πουν τη γνώμη τους για ποιο λόγο έδειξαν τέτοια εικόνα στα πρώτα 45 λεπτά με τον Γεωργέα να παραδέχεται πως η ομάδα έδειξε υπεροψία - κάτι που τόνισε και ο προπονητής. Επίσης, ο Αραβίδης έκανε λόγο για έλλειψη συγκέντρωσης και όλοι μαζί υπογράμμισαν πως η ομάδα πρέπει να μπαίνει πιο δυνατά στα ματς, όπως έκανε για παράδειγμα στα περισσότερα φιλικά παιχνίδια, όπου «καθάριζε» στο πρώτο... 20 λεπτο. Επιπλέον, οι ποδοσφαιριστές αν και δεν έψαξαν δικαιολογίες, υπογράμμισαν πως "έπαιξαν κάποιο ρόλο οι διακοπές στο ξεκίνημα, δεν μας άφησαν να βρούμε ρυθμό, όμως δεν αποτελεί δικαιολογία για κανέναν μας γιατί και ο αντίπαλος το ίδιο θέμα αντιμετώπισε. Το πρόβλημα ήταν καθαρά δικό μας, έτσι όπως μπήκαμε στο γήπεδο".

Πάντως μετά και το χθεσινό ματς και τη σημερινή συζήτηση στα Σπάτα, οι παίκτες δείχνουν να αντιλαμβάνονται πως πρέπει να αλλάξουν την εικόνα τους και να παρουσιαστούν από την αρχή των αγώνων πιο αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι στο γήπεδο. Δείχνουν να πήραν το... μάθημά τους, κάτι που θα φανεί στα επόμενα παιχνίδια φυσικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα