Τα περίπτερα είναι... κιτρινόμαυρα!

10:02 2/2/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Διπλό... πρωτοσέλιδο σήμερα για την ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Από τη μία ποδόσφαιρο και μπάσκετ και από την άλλη η ΑΕΚ της Καρδιάς και η κούπα. Για το 8-0 η εφημερίδα γράφει: "Πυρ ομαδόν! Απελευθερωμένη ψυχολογικά η Ένωση βγάζει πλέον στο γήπεδο αυτό που είχαν δικαίωμα να απαιτούν οι οπαδοί της. Ασυγκράτητη από το πρώτο δευτερόλεπτο η ΑΕΚ, διέλυσε τον άτυχο

Μανδραϊκό. Νέο χατ - τρικ από τον ασταμάτητο Μπρέσεβιτς. "Χόρευε" στο γήπεδο ο Ανάκογλου και σκόραρε δύο φορές. Αυτοματισμοί, τρέξιμο, πολλή κίνηση χωρίς τη μπάλα και βασικά πολλή διάθεση από τους παίκτες του Δέλλα που πρόσφεραν χορταστικό θέαμα". Για το μπάσκετ τονίζει: "Ξέφυγε η Βασίλισσα. Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε, αλλά χάρη σε κρίσιμο τρίποντο του αρχηγού, Αλέξη Φαλέκα, επικράτησε 78-74 του ΟΦΗ στο κατάμεστο κλειστό της Ζωφριάς και αποσπάστηκε δύο βαθμούς από την Καβάλα που ηττήθηκε". Όσο για το βόλεϊ;
"Πάρτε το χαμπάρι... Ερχόμαστε από παντού! ΑΕΚτζήδικος άθλος! Το πρώτο κύπελλο στην ιστορία της ΑΕΚάρας ήρθε από μία ομάδα νεοφώτιστη, αλλά με ΑΕΚτζήδικη καρδιά και ΑΕΚτζήδικη ψυχή".


SPORTDAY

Πρώτο θέμα είναι η ΑΕΚ στη SD: "Ακόμα βάζει... και σηκώνει!", γράφει η εφημερίδα για ποδόσφαιρο και βόλεϊ: "Μια αφηνιασμένη ΑΕΚ σκόρπισε τον Μανδραϊκό 8-0 κι έστειλε μήνυμα για ένα λαμπρό μέλλον. Η Ένωση νίκη 3-2 σετ τον Φοίνικα Σύρου στον τελικό του Λιγκ Καπ".


LIVE SPORT

ΑΕΚ... συνέχειας και στο πρωτοσέλιδο της LS: "Ερχόμαστε!", είναι ο κεντρικός τίτλος για να τονιστεί: "Πετούσε φλόγες στο άδειο ΟΑΚΑ ο τιμωρημένος, αλλά και πιο απολαυστικός δικέφαλος της φετινής σεζόν, με παίκτες παθιασμένους. Ο Μπρέσεβιτς έγραψε ιστορία με το 2ο σερί χατ - τρικ. Μεγάλη εμφάνιση και ο Ανάκογλου". Επίσης η εφημερίδα γράφει για το βόλεϊ: "Οι άντρες του Δικεφάλου κατέκτησαν το πρώτο τρόπο στην ιστορία του συλλόγου, το Λιγκ Καπ, με νίκη - θρίλερ 3-2 επί του Φοίνικα Σύρου. Αποθέωση στην κιτρινόμαυρη Αλεξανδρούπολη!".


GOAL

Και το Goal "παίζει" πρώτο θέμα την ΑΕΚ: "Όπου πετούν οι ΑΕΤΟΙ", γράφει και τονίζει: "Ονειρικό Σάββατο για την ΑΕΚ, με 8άρα στο ποδόσφαιρο, πρώτη κούπα στην ιστορία της στο βόλεϊ ανδρών και νίκη στο μπάσκετ".

Keywords
Τυχαία Θέματα