Τάουνσεντ: Δεν ξέρω ακόμη αν θα πάω Μουντιάλ

17:01 20/11/2013 - Πηγή: AEK365

Κάνοντας ντεμπούτο στο ματς των προκριματικών κόντρα στη Μαυροβούνιο, εντυπωσιάζοντας σε αυτό με την Πολωνία και έχοντας ξεχωρίσει στα φιλικά με Χιλή και Γερμανία, ο νεαρός εξτρέμ της Τότεναμ φαίνεται ότι θα αποτελέσει μια από τις επιλογές του Ρόι Χότζον για το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Ο ίδιος, όμως, δεν θέλει να σκέφτεται από τώρα ό,τι θα συμβεί το επόμενο καλοκαίρι, παραμένει ταπεινός και πλέον, συγκεντρώνεται στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Τότεναμ.
«Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για το επόμενο καλοκαίρι

και το Μουντιάλ. Έχω κάνει καλό ξεκίνημα με την εθνική ομάδα, αλλά πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να κάνω ένα βήμα κάθε φορά... Έχουμε ακόμα αρκετούς μήνες μπροστά μας μέχρι το καλοκαίρι και μέχρι τότε, πρέπει να προσπαθήσω να βοηθήσω και την ομάδα μου. Έτσι, ίσως να έχω κι εγώ μια θέση στην αποστολή για τη Βραζιλία» ήταν τα λόγια του Τάουνσεντ, που είπε για το φιλικό με τους Γερμανούς:
«Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς κόντρα σε ένα από τα φαβορί του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να κρατήσουμε ορισμένα θετικά στοιχεία από την εμφάνισή μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα