Ταυλαρίδης: Όλοι ξέρουμε τι γίνεται, θα παλέψουμε μέχρι τέλους

09:31 23/2/2015 - Πηγή: AEK365

Με ταπεινά και σταθερά βήματα πρέπει να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός, μετά το 2-1 επί του Ολυμπιακού, όπως σημείωσε ο Στάθης Ταυλαρίδης ο οποίος πρόσθεσε, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, πως όλοι ξέρουν τι γίνεται αλλά η ομάδα θα παλέψει μέχρι το τέλος.
Σε δηλώσεις του ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού,

Στάθης Ταυλαρίδης, τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα και τον κόσμο. Συνεχίζουμε με ταπεινά και σταθερά βήματα. Έχουμε δύσκολο ματς με τον Ατρόμητο και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε δυνατά, είχαμε πάρει τις σωστές οδηγίες από τον προπονητή μας, πετύχαμε δυο γκολ και τελειώσαμε το ματς.
Ήταν δίκαιη η νίκη, πήραμε τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε. Όλοι ξέρουμε τι γίνεται, θα παλέψουμε μέχρι τέλους".
Από τη πλευρά του, ο μέσος του Παναθηναϊκού, Τάσος Λαγός, δήλωσε: "Ήταν μια μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Ολυμπιακό. Νομίζω το δείξαμε καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ξέραμε ότι σε αυτά τα παιχνίδια αν δεν έχεις πάθος και δύναμη, δεν μπαίνεις να παίξεις.
Ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι και δίκαια κερδίσαμε. Όπως κάθε ομάδα και ο Ολυμπιακός έχει κάποια δυνατά σημεία, δουλέψαμε πάνω σε αυτά, είχαμε αναλύσει καλά το παιχνίδι και μας βγήκε στο γήπεδο.
Συνεχίζουμε δυνατά μέχρι το τέλος, με στόχο να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι και θα περιμένουμε κάποια γκέλα του Ολυμπιακού".
Για τη διαχείριση που έκανε η ομάδα μετά το 1-0, ο Λαγός δήλωσε: "Την έχουμε πατήσει, να βάζουμε γκολ και να μένουμε πίσω ή να δεχόμαστε γκολ. Το διαχειριστήκαμε σωστά, πετύχαμε και άλλο γκολ και καθαρίσαμε το παιχνίδι. Όλες τις ομάδες μέσα στη Λεωφόρο τις πιέζουμε πολύ. Ο Ολυμπιακός είχε παιχνίδι μεσοβδόμαδα αλλά δεν υπάρχει ως δικαιολογία η κούραση".
Τέλος, για τα επεισόδια ο Λαγός είπε πως "δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα