«Θα αντιμετωπίσουμε μια κόλαση»

16:51 13/1/2012 - Πηγή: AEK365

Μούδιασμα επικρατεί στο «στρατόπεδο» της Βοσνίας μετά το αποτέλεσμα κόντρα στην Ελλάδα. Παίκτες και τεχνική ηγεσία δηλώνουν αισιόδοξοι για την πρόκριση, γνωρίζοντας πως θα έχουν να αντιμετωπίσουν εκτός από την Ελληνική ομάδα και το θεσμό κοινό της.

Ντράγκαν Μάρκοβιτς (τεχνικός Βοσνίας): «Φοβήθηκα την νευρικότητα μας. Ήμασταν άτολμοι, ειδικότερα στην επίθεση, ενώ στην άμυνα παθητικοί και δεν υπερασπιστήκαμε τους τερματοφύλακες μας. Δικαιούμασταν ένα καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά πλέον πρέπει να κερδίσουμε

στην Ελλάδα. Πρέπει να διορθώσουμε το παιχνίδι μας στην άμυνα, ήταν ένα από τα πιο φτωχά μας παιχνίδια, αλλά δεν πρέπει να παραγνωρίζει κανείς ότι σε πέντε αγώνες έχουμε ισάριθμες νίκες έως τώρα. Πηγαίνουμε για δύο νίκες και να πανηγυρίσουμε στη Θεσσαλονίκη. Εξαρτάται από εμάς, πιστεύω ότι θα παίξουμε καλύτερα».

Νίκολα Περτσέ (αριστέρος ίντερ): «Σίγουρα τα δύο γκολ δεν είναι το πλεονέκτημα που περιμέναμε. Πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από την Ελλάδα. Η αντίπαλος μας είχε το προβάδισμα στην διάρκεια του ματς με 3-4 γκολ, αλλά στο τέλος είμαστε ικανοποιημένοι που γυρίσαμε το ματς και κερδίσαμε, αλλά όχι από την διαφορά. Αν παίξουμε έτσι στην Ελλάδα είναι αδύνατο να περάσουμε. Έχουν εκπληκτικούς οπαδούς και θα συναντήσουμε μία αληθινή... κόλαση στην έδρα τους».

Ντέγιαν Μαλίνοβιτς (δεξιός ίντερ): «Περίμενα ένα σκληρό παιχνίδι. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν πολύ όμορφη και ο κόσμος μας ώθησε στην επικράτηση. Πηγαίνουμε στην Ελλάδα για τη νίκη. Έχουμε την ευκαιρία και θα κάνουμε τα πάντα για να πανηγυρίσουμε εμείς».

Keywords
Τυχαία Θέματα