Θρίλερ με την τύχη του μακελάρη της Τουλούζ

11:07 22/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ο, φερόμενος ως δράστης του μακελειού στην Τουλούζ, Μοχάμεντ Μεράχ, δεν παραδόθηκε χθες βράδυ όπως αναμενόταν και πλέον οι Αρχές της Γαλλίας δεν αποκλείουν ο, αλγερινής καταγωγής, μακελάρης να είναι νεκρός μέσα στο διαμέρισμα του όπου είναι ταμπουρωμένος τις τελευταίες μέρες.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, Ζαν Κλοντ Γκεάν, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο ύποπτος για το μακελειό να είναι νεκρός καθώς, όπως είπε στους δημοσιογράφους,

η αστυνομία δεν είχε καμία επικοινωνία μαζί του στην διάρκεια της νύχτας ενώ δεν εντοπίστηκαν κινήσεις μέσα στο διαμέρισμα.
Εν τω μεταξύ, τρεις ισχυρές εκρήξεις ακούστηκαν αργά το βράδυ κοντά στο σπίτι του ύποπτου και, σύμφωνα με δηλώσεις του Γάλλου υπουργού Εσωτερικών, στόχος των εκρήξεων ήταν ο εκφοβισμός και όχι το να εξαναγκάσουν να εγκαταλείψει το διαμέρισμα του.
Το ηλεκτρικό ρεύμα στο οικοδομικό τετράγωνο που βρίσκεται το διαμέρισμα του αλγερινής καταγωγής, Μοχάμεντ Μεράχ, διακόπηκε από τις αρχές.

Ο Μεράχ θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για τους θανάτους επτά ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά, εβραϊκής καταγωγής, σε σχολείο στην Τουλούζη ενώ φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς πως έχει δεσμούς με την Αλ Κάιντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα