Τη γλίτωσε η Γιουβέντους

23:42 2/10/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 5ος ΟΜΙΛΟΣ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ- ΣΑΧΤΑΡ: 1-1
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ
Στο 1-1 κόλλησε η Γιουβέντους μέσα στην έδρα της με τη Σαχτάρ, η οποία δικαιούταν και κάτι καλύτερο.
Η Σαχτάρ είχε την πρώτη επικίνδυνη φάση στο 6ο λεπτό, καθώς μετά από σέντρα ο Μκιταριάν δεν μπόρεσε να τελειώσει σωστά τη φάση, ενώ στο 13' ο Μκιταριάν κόπηκε ίσως και αντικανονικά από τον Λιχτστάινερ μέσα στην περιοχή.
Η Γιουβέντους απείλησε με το

πλασέ του Μάτρι στο 15ο λεπτό, με την μπάλα να περνά άουτ, ενώ στο 18' ο Πίρλο έβγαλε τη σέντρα και ο Μαρκίζιο δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά.
Ωστόσο τρία λεπτά αργότερα ήρθε το σοκ για τη Γιουβέντους. Ο Γουίλιαν τροφοδότησε τον Τεσέιρα κι εκείνος μέσα από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μπουφόν.
Η απάντηση όμως της Ιταλικής ομάδας ήταν άμεση, καθώς ισοφάρισε στο 25'. Ο Πίρλο έβγαλε για τον Μπονούτσι κι εκείνος με ξερό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1.
Η Γιου6βέντους ανέβασε στροφές και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 45', καθώς ο Μπονούτσι έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Πιατόφ απέκρουσε εντυπωσιακά.
Στο 59ο λεπτό η Σαχτάρ έφυγε στην κόντρα αλλά το σουτ του Γουίλιαν έξυσε το δοκάρι του Μπουφόν, ενώ στο επόμενο λεπτό η Γιουβέντους έχασε μοναδική ευκαιρία. Ο Τζιοβίνκο έδωσε πάσα πάρε-βάλε στον Μάτρι, ο οποίος κατάφερε να χάσει το άχαστο από πολύ κοντά.
Στο 70' ο Λιχτστάινερ έβγαλε όμορφη σέντρα, αλλά η μπάλα πέρασε απ' όλους, ενώ στο 73' ο Μπουφόν είπε όχι σε σουτ του Σρνα. Στην εξέλιξη της φάσης ο Μκιταριάν έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά από το δοκάρι των γηπεδούχων,
Η Σαχτάρ έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο 82', καθώς το σουτ του Γουίλιαν σταμάτησε στο δοκάρι του Μπουφόν.
Η Σαχτάρ είχε κι άλλο δοκάρι στις καθυστερήσεις με τον Μκιταριάν.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Κιελίνι, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Λιχστάινερ, Μαρκίζιο, Πίρλο, Ασαμόα, Βιδάλ (84' Πογκμπά), Βούτσινιτς (68' Τζιοβίνκο), Μάτρι (65' Κουαλιαρέλα).
ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ: Πιατόφ, Κούτσερ, Ρατ, Ρακίτσκι, Χούμπσμαν, Φερναντίνιο, Γουίλιαν, Τεσέιρα (83' Ιλσίνιο), Σρνα, Λουίς Αντριάνο, Μκιταριάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα