Τη «λύγισαν» τα προβλήματα

18:09 31/1/2015 - Πηγή: AEK365

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού λύγισε από τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Η Ένωση, λοιπόν ηττήθηκε με 29-25 από τη ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη για την 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 και έχασε δυο σημαντικούς βαθμούς, ενόψει της συνέχειας.

Το ματς

Νωθρό ξεκίνημα στο παιχνίδι και από τις δυο ομάδες, με το σκορ

να μένει χαμηλό στα πρώτα 10 λεπτά (2-3). Η ΑΕΚ των πολλών προβλημάτων έκανε μεγάλες προσπάθειες για να πάρει κεφάλι στο σκορ, ωστόσο κάποια λάθη έδωσαν τη δυνατότητα στη ΧΑΝΘ να περάσει μπροστά (7-5). Οι «κιτρινόμαυροι» στη συνέχεια, παρά το ότι προσπέρασαν με 2 γκολ (10-12), δεν κατάφεραν να κρατήσουν το αποτέλεσμα μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου κι έμειναν πίσω με 13-12.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση δεν μπήκε καλά στο παρκέ,με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να το εκμεταλλευτούν και να προηγηθούν ακόμα και με τρία γκολ (18-15). Στη συνέχεια, η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη έδειξε να λυγίζει από τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπιζε και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ξεφύγουν και να φτάσουν στη νίκη με 29-25, παρά το γεγονός πως οι «κιτρινόμαυροι» στο τέλος προσπάθησαν να κάνουν την ανατροπή (27-25) και να πάρουν ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα