Τίγρης: Αν φτιαχτεί ομάδα με άλλους επιχειρηματίες μπαίνω στην ΑΕΚ!

23:31 8/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να εμπλακεί στην ΠΑΕ ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε συνάντηση που είχε με οργανώμενους οπαδούς της Ενωσης. Η αντιπροσωπεία των πάνω από 300 οπαδών που επισκέφτηκαν το σπίτι του πρώην προέδρου και ιδιοκτήτη της ΑΕΚ επισκέφτηκε μετά από συνενόηση το εστιατόριο όπου έτρωγε ο Μελισσανίδης και συζήτησε μαζί τους. Για αρχή από την πλευρά της ORIGINAL

του ζητήθηκε συγνώμη, και εκ μέρους του Χατζηχρήστου που δεν ήταν εκεί, για ότι έγινε στο παρελθόν και συγκεκριμένα στις εκλογές της Ερασιτεχνικής το 2005 και ότι όλοι είναι ενωμένοι στην προσπάθεια σωτηρίας της ΑΕΚ και πιστεύουν πως αυτός μπορεί να δώσει την καλύτερη λύση για την ομάδα. Από την πλευρά του ο Μελισσανίδης είπε πως δεν χρειάζεται να ζητήσει κανείς συγνώμη απλά κάποιοι κατάφεραν στο τέλος να του κόψουν το γήπεδο.

Από εκεί και πέρα έγινε μια συζήτηση αρκετών λεπτών για όλα τα θέματα της ΑΕΚ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Μελισσανίδης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να εμπλακεί στην ΑΕΚ αλλά επανέλαβε για άλλη μια φορά πως δεν μπορεί κυρίως λόγω πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων να το κάνει μόνος τους. Οπως έχει πει και στο παρελθόν τόνισε και πάλι πως αν φτιαχτεί επιχειρηματική ομάδα με κάποιους από τους πρώην μετόχους, προ μηνών είχε ζητήσει συνάντηση με Παππά, Νοτιά και Χατζηιωάννου, ή άλλους επιχειρηματίες τότε θα συμμετάσχει:." Αν βρεθούν κι άλλοι δεν με νοιάζουν τα χρέη, θα το σηκώσουμε το βάρος όσο και να είναι αυτό. Ομως είναι άδικο να είμαι μόνος μου και να σηκώσω τα βάρη που δημιούργησαν άλλοι. Ημουν, είμαι και θα είμαι εδώ για την ΑΕΚ. Σε περίπτωση που βρεθούν άλλοι, μπορούμε να ξαναφτιάξουμε ομαδάρα και να φτιάξουμε και γήπεδο. Ο Τίγρης είπε επίσης στους οπαδούς ότι είναι κατάντια για την ΑΕΚ να έχει αλλάξει 20 προέδρους στις δυο τελευταίες δεκαετίες, ενώ χαρακτήρισε "Νταχάου" το ΟΑΚΑ ως έδρα της ομάδας". Είναι δεδομένο πως η κίνηση αυτή έβαλε... φωτιά στον Μελισσανίδη αφού μετά από τόσα χρόνια ΕΝΩΜΕΝΟΙ όλοι οι σύνδεσμοι της ΑΕΚ με μπροστάρη την ORIGINAL του ζήτησαν να βοηθήσει την ΑΕΚ σε αυτές τις δύσκολες ώρες και βέβαια δεν τον άφησε ασυγκίνητο το ότι τόσοι πολλοί οπαδοί πήγαν έξω από το σπίτι του.Από εκεί και πέρα οι οπαδοί ενημέρωσαν όσους είχαν μείνει έξω από το σπίτι για ότι ειπώθηκε και θα φανεί σύντομα ποιες άλλες κινήσεις θα γίνουν πάνω σε αυτά που είπε ο Μελισσανίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα