Της χάρισε το προβάδισμα ο Κουρτουά...

23:36 17/2/2015 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16»

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΤΣΕΛΣΙ: 1-1
Γήπεδο: Παρκ ντε Πρενς

Ως συνήθως ο Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει. Έτσι και απόψε, η Τσέλσι παρότι δεν ήταν καλύτερη, απέσπασε ισοπαλία 1-1 μέσα στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης. Καλύτερη η Παρί, ήρωας ο Κουρτουά.

Το ματς ήταν πολύ κακό στα πρώτα δέκα

λεπτά, με την Παρί να έχει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 11'. Ο Ματουϊντί έπιασε την καρφωτή κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά ο Κουρτουά είπε όχι ,όπως έκανε και στη δεύτερη κεφαλιά του Ιμπραΐμοβιτς στη συνέχεια. Η Τσέλσι είχε παγώσει τον ρυθμό γενικότερα και στο 25ο λεπτό ο Αζάρ έκανε το γύρισμα από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Σιρίγκου μπλόκαρε, ενώ στο 33' μετά από κόρνερ, ο Καβάνι πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι κι έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Κουρτουά ήταν εκεί και απομάκρυνε εντυπωσιακά. Και τελικά στο 36ο λεπτό, η Τσέλσι πήρε κεφάλι στο σκορ. Σεσκ εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά, ο Κέιχιλ στο πρώτο δοκάρι βρήκε με ωραίο τακουνάκι τον Ιβάνοβιτς κι εκείνος με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 44ο λεπτό ο Ιμπραΐμοβιτς εκτέλεσε δυνατά το φάουλ από καλή θέση αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Η Παρί μπήκε πολύ καλύτερα στην επανάληψη και στο 54ο λεπτό έφερε στα ίσα το σκορ. Ο Ματουϊντί έβγαλε όμορφη σέντρα από αριστερά και ο Καβάνι αμαρκάριστος μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1 με κεφαλιά. Μάλιστα στο 59ο λεπτό άγγιξε και το δεύτερο γκολ καθώς έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία. Ο Ιμπραΐμοβιτς άλλαξε όμορφα με τον Λαβέτσι και βρέθηκε απέναντι στον Κουρτουά, ο οποίος απέκρουσε το πλασέ του Σουηδού με τα πόδια. Στη συνέχεια η μπάλα στρώθηκε στον Λαβέτσι που πλάσαρε από το πέναλτι, αλλά ο Αθπιλικουέτα έδιωξε πάνω στη γραμμή. Στο 66ο λεπτό ο Λαβέτσι εκτέλεσε το φάουλ, ο Λουίς έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κόντραρε κι έφυγε κόρνερ, ενώ στο 80' Καβάνι άδειασε από αριστερά δύο αμυντικούς της Τσέλσι κι έκανε το πλασέ με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. Μάλιστα στο 85ο λεπτό ο Καβάνι δοκίμασε το ψαλιδάκι, αλλά δεν το έπιασε καλά, ενώ στο 90+2' ο Κουρτουά απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ίμπρα.

ΠΑΡΙ: Σιρίγκου, Μάξγουελ, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Φαν ντερ Βιλ, Νταβίντ Λουίς, Ματουϊντί, Βεράτι, Λαβέτσι (81' Παστόρε), Καβάνι, Ιμπραΐμοβιτς

ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Τέρι, Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς, Μάτιτς, Ραμίρες, Αζάρ, Σεσκ, Γουίλιαν, Ντιέγκο Κόστα (81' Ρεμί)

Keywords
Τυχαία Θέματα