Της έκλεισε το σπίτι

00:01 24/2/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- ΦΑΣΗ ΤΩΝ 32- ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ- ΑΛΚΜΑΑΡ: 0-1 (0-1)
Γήπεδο: Κονστάντ Βάντεν Στοκ
Παίζοντας έξυπνα και χτυπώντας στην κόντρα η Αλκμαάρ πήρε τη νίκη με 1-0 μέσα στην έδρα της Άντερλεχτ και μαζί το εισιτήριο για τους 16 του Europa League.
Η Άντερλεχτ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 1ο λεπτό ο Μποκανί πλάσαρε τον Εστεμπάν, αλλά ο Μαρσέλις έδιωξε πάνω στη γραμμή με το κεφάλι.
Ο Μποκανί έχασε ακόμη

μια μεγάλη ευκαιρία στο 4', καθώς πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, αλλά ο Εστεμπάν τον πρόλαβε, ενώ στο επόμενο λεπτό ο κεραυνός του ΣΟυάρες από τα 25 μέτρα τράνταξε το δοκάρι του Εστεμπάν.
Στο 26ο λεπτό η κεφαλιά του Μποκανί δεν ανησύχησε τον Εστεμπάν, ενώ στο 28' το σουτ του Χόλμαν από καλή θέση, πέρασε άουτ.
Η Άντερλεχτ πίεζε αλλά η Αλκμαάρ πέτυχε τελικά το γκολ στο 54ο λεπτό με το φανταστικό σουτ του Μάρτενς.
Στο 61ο λεπτό ο Ελμ εκτέλεσε δυνατά το φάουλ έξω από την περιοχή με την πάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ, ενώ στο 65' ο Εστεμπάν πρόλαβε τον Σουάρες.
Τρία λεπτά αργότερα ο Μπέερενς αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 71' το σουτ του Σουάρες σταμάτησε πάνω σε παίκτη της Άντερλεχτ.
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Προτό, Ντεσάχτ (61' Καμπανγκού), Κουγιάτ, Γιουχάζ, Βασιλέφσκι, Μπίλια, Κλιέσταν, Ζιλέ, Σουάρες, Μποκανί, Γιοβάνοβιτς.
ΑΛΚΜΑΑΡ: Εστεμπάν, Μαρσέλις (55' Ράινεν), Πόουλσεν, Βιέργκεβερ, Μοϊσάντερ, Μάρτενς (75' Φέλκενμπουργκ), Μάχερ, Ελμ, Χόλμαν, Μπέερενς, Μπέντσοπ (44' Άλτιντορ).

Keywords
Τυχαία Θέματα