Το αφιέρωμα της FIFA για την Εθνική Ελλάδας (VIDEO)

10:49 9/6/2014 - Πηγή: AEK365

Η FIFA μέσα από το επίσημο κανάλι της στο Youtube, ετοίμασε ένα αφιέρωμα στην Εθνική Ελλάδας η οποία θα συμμετάσχει για δεύτερη συνεχόμενη φορά, τρίτη συνολικά, σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Στο αφιέρωμα, διάρκειας 12 λεπτών, γίνεται αναφορά για τις δυο προηγούμενες συμμετοχές της ελληνικής ομάδας σε Μουντιάλ αλλά και για την πορεία της μέχρι τα τελικά της Βραζιλίας.
Επίσης, καταγράφονται

ιστορικά στοιχεία της Ελλάδας, η οποία χαρακτηρίζεται από τη FIFA ως "γενέτειρα της Δημοκρατίας".
Στο βίντεο υπάρχουν δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος, του Κώστα Μήτρογλου και του Γιάννη Μανιάτη με τον Μήτρογλου να δηλώνει: "Αυτός ήταν ο στόχος μας. Να δώσουμε χαρά στους Έλληνες. Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Τα προβλήματα δεν ξεχνιούνται, όμως πιστεύω ότι μπορούμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο γιατί αγαπάμε όλοι το ποδόσφαιρο".
Από τη πλευρά του, ο Γιάννης Μανιάτης δήλωσε: "Έχω αυτοπεποίθηση για την ομάδα μας. Νομίζω πως τα τελευταία χρόνια τα έχουμε πάει πάρα πολύ καλά και θεωρώ ότι όλες οι υπόλοιπες ομάδες μας υπολογίζουν ως μια πολύ καλή ομάδα. Νομίζω ότι η Εθνική μας έχει τη δυνατότητα (σ.σ. για πρόκριση από τους ομίλους), εάν παίξουμε όπως σε όλα τα παιχνίδια, συγκεντρωμένοι, δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα