Το χαμένο Μπόινγκ και οι φόνοι για νέα επίθεση στις 11/9

20:37 3/9/2014 - Πηγή: AEK365

Λίγο πριν από την επέτειο των 13 χρόνων από την πτώση των δύο αεροπλάνων στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης αναζωπυρώνονται οι φόβοι για νέες επιθέσεις από τους τζιχαντιστές αυτή τη φορά με τις αμερικανικές αρχές να προειδοποιούν ότι ισλαμιστές αντάρτες ετοιμάζονται να εξαπολύσουν τρομοκρατικές επιθέσεις βασίζοντας τους φόβους τους στην εξαφάνιση 11 εμπορικών αεροσκαφών - εκτός από το Malaysia Airlines- στη Λιβύη.

Η εφημεριδα

Daily Mai επικαλούμενη αμερικανικές πηγές, αναφέρει ότι πρόκειται για εμπορικά αεροσκάφη τα οποία έχουν εξαφανιστεί από το διεθνές αεροδρόμιο της Τρίπολης στη Λιβύη και οι αρχές εκφράζουν φόβους ότι μπορούν να γίνουν τα κατάλληλα οχήματα με τα οποία επίδοξοι τρομοκράτες θα σκορπίσουν το θάνατο την ημέρα της 11ης Σεπτεμβρίου.

Τα έντεκα αεροσκάφη που έχουν εξαφανιστεί από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Τρίπολης στη Λιβύη εκλάπησαν πριν από ένα μήνα από μέλη ισλαμικής οργάνωσης κι έκτοτε βρίσκονται υπό τον έλεγχο τους. Τα έντεκα αεροσκάφη, που είχαν ναυλωθεί από δύο κρατικές αεροπορικές εταιρείες της Λιβύης, παραμένουν άφαντα από τον περασμένο μήνα, όταν φανατικοί ισλαμιστές, μέλη της οργάνωσης «Libyan Dawn» κατέλαβαν το διεθνές αεροδρόμιο της λιβυκής πρωτεύουσας.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, οι αμερικανικές αρχές εξέδωσαν προειδοποιήσεις για την αποσταθεροποίηση της Λιβύης, επικεντρώνοντας την προσοχή τους στο σενάριο ότι, τα αεροσκάφη αυτά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τρομοκρατικές επιθέσεις την επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου, αναφέρουν πηγές που είχαν πρόσβαση στις ανακοινώσεις της αμερικανικής κυβέρνησης και μίλησαν για το περιεχόμενό τους στον αμερικανικό ειδησεογραφικό ιστότοπο με συντηρητική κατεύθυνση, «Washington Free - Beacon».

Μέχρι τώρα, πάντως, οι αμερικανικές αρχές δεν έχουν επισήμως επιβεβαιώσει την εξαφάνιση των έντεκα αεροσκαφών ωστόσο, το μόνο που ανακοίνωσαν είναι ότι προσπαθούν να τα εντοπίσουν στα ραντάρ. Παράλληλα φόβοι υπάρχουν ότι και το αεροπλάνο της Malaysia Airlines βρίσκεται στα χέρια εν δυνάμει τρομοκρατών.

Keywords
Τυχαία Θέματα