Το γήπεδο και ο... Άρης

10:21 6/2/2015 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Το θέμα του γηπέδου προβάλει στο πρώτο της θέμα σήμερα η Ώρα η οποία τονίζει: "Οι κινήσεις για το γήπεδο. Η έγκριση της άδειας για περίφραξη και καθαρισμό του χώρου που αναμένεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Τα ραντεβού εκτός Ελλάδας τις επόμενες ημέρες. Οι επαφές που κρύβονται πίσω από την τοποθέτηση Μελισσανίδη για ανάγκη αναμονής μέχρι να βρει η νεα κυβέρνηση το βηματισμό της".


SPORTDAY

"Το γήπεδο του... Άρη", γράφει η εφημερίδα,

η οποία αναφέρει στα... σχέδια του Άρη Βασιλόπουλου: "Ένα... άλλο πλάνο προανήγγειλε ότι θα παρουσιάσει ο Άρης Βασιλόπουλος".


LIVE SPORT

To θέμα του γηπέδου και τα λόγια του Βασιλόπουλου προβάλλει και η LS: "Μπουρλότο", γράφει και προσθέτει: "Λάδι στη φωτιά από τον Βασιλόπουλο. Αμφισβητεί ότι θέλει και μπορεί ο Μελισσανίδης να φτιάξει το γήπεδο της ΑΕΚ"

GOAL

Γηπεδικό συνέχειας και στο Goal, που με τη σειρά του αναφέρει: "Με την άδεια στα χέρια. Στην Ένωση περιμένουν την έκδοση της οικοδομικής άδειας και παράλληλα ετοιμάζουν τις επαφές τους με την Κυβέρνηση". Όσο για τα μεταγραφικά η εφημερίδα γράφει πως η ΑΕΚ έχει συζητήσεις με τον Γκάλο για το καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα