Το μεγάλο στοίχημα του Ποπς

17:40 18/2/2015 - Πηγή: AEK365

«Δεν χρειάζομαι τον Ολυμπιακό για να βρω κίνητρα, τα βρίσκω μόνος μου», είχε πει ο Ποπς Μενσά-Μπονσού σε συνέντευξή του πριν ενάμιση μήνα στο aek365, σχολιάζοντας τις αναμνήσεις που (δεν) έχει από τους ερυθρόλευκους. Η μεταγραφή του το καλοκαίρι του 2014 ματαιώθηκε κι εκείνος μπήκε σε περιπέτειες. Όπως σε περιπέτειες είχε μπει και το Νοέμβριο του 2013

όταν πρωταγωνίστησε σε μεγάλης έκτασης επεισόδια στο παρκέ του ΣΕΦ με τη φανέλα της Γαλατά. Μιλώντας γι'αυτό, στην ίδια συνέντευξη, είχε πει: «Δεν μετανιώνω για τις επιλογές μου. Για τη συγκεκριμένη στιγμή, λυπάμαι πολύ. Κυρίως για τα παιδιά, στην Μ. Βρετανία και αλλού, για τα οποία αποτελώ πρότυπο».

Σε κάθε περίπτωση, όσο και αν δεν το επικοινωνεί, ο Βρετανός σέντερ ανυπομονεί γι'αυτό το ματς. Μάλιστα, έχει ενημερωθεί έγκαιρα και για τις επιπλέον ιδιαιτερότητες αυτού του αγώνα για τον κόσμο και γνωρίζει καλά ότι την Πέμπτη θα έχει πάνω του στραμμένα πολλά βλέμματα. Και κιτρινόμαυρων, οι οποίοι περιμένουν να οδηγήσει τη Βασίλισσα κόντρα σε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης και ερυθρόλευκων, που δεν θέλουν να πάθουν αγωνιστική και επικοινωνιακή ζημιά από έναν παίκτη που «έκοψαν». Απέναντί του, λοιπόν, θα βρει δύο θεωρητικά «ίδιους» αντιπάλους. Δύο αθλητικούς ψηλούς, τον Ντάνστον και τον Χάντερ. Και η δική του εμφάνιση αποτελεί, πέρα από στοίχημα, κριτήριο για το πώς θα εξελιχθεί αυτός ο δύσκολος αγώνας για την ΑΕΚ. Το ξέρει και το απολαμβάνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα