Το ντέρμπι της κρίσης και της... κρίσης

10:05 6/11/2011 - Πηγή: AEK365

Μ' εξαίρεση τις δύο -φίλα προσκείμενες στην ΑΕΚ- εφημερίδες, ο αθλητικός Τύπος χρίζει ξεκάθαρο φαβορί τον ΠΑΟ, για το μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι, τονίζοντας, όμως, ότι με νίκη η ΑΕΚ μπορεί να γίνει ο ρυθμιστής του πρωταθλήματος, ενώ γίνεται σαφές ότι οι νίκες μπορούν να αποτελέσουν σωσίβιο, στη μεγάλη κρίση που περνά ο σύλλογος.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

"Εμπρός Αητέ",

είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, για την προαναγγελία του σημερινού ντέρμπι, τονίζοντας ότι "τώρα είναι η ώρα του δικέφαλου" και ότι επικρατεί "τρέλα για το διπλό". "Τους γλέντησαν στη Λεωφόρο, οι πιτσιρικάδες του Μπατίστα έδειξαν το δρόμο στους παίκτες του Κωστένογλου", είναι η αναφορά για τη μεγάλη νίκη της δεύτερης ομάδας.

"ΑΕΚ, όπως η Ελλάδα", η συγκινητική παρέμβαση του γνωστού Ενωσίτη ηθοποιού, Γιώργου Πάντζα. Φαμπιάν Βάργκας: "Θα πεθάνουμε για τη νίκη" και "είχε ψυχή η Βασίλισσα", για τη νίκη τη ομάδας μπάσκετ, στη Νέα Ερυθραία.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Κόντρα στην ομάδα του Τσάκα, απόψε στο ΟΑΚΑ, θα δούμε τα... Τσακάλια", είναι ο βασικός τίτλος της εφημερίδας. "Στο χέρι της ΑΕΚάρας να γκρεμίσει τον Πολυσουλτανικό, που έχει πάρει ψηλά τον αμανέ". "Τριάρα για πρόγευμα, στη Λεωφόρο των Στεναγμών", για τη νίκη της ομάδας του Ντανιέλ Μπατίστα και συνέντευξη του Βασίλη Τσιάρτα, που τονίζει: "Νίκη για τους βαθμούς και το πρεστίζ της ΑΕΚ".

GOAL NEWS

"Αναζητείται υπέρβαση", είναι η αναφορά της εφημερίδας στην πρώτη σελίδα, συμπληρώνοντας ότι: "τέλος στις εκτός έδρας... ταρίφες θέλει να βάλει η ΑΕΚ και με νίκη να γίνει ο ρυθμιστής του πρωταθλήματος Το δίλημμα του Κωστένογλου για τον παρτενέρ του Δέλλα στο κέντρο της άμυνας (Κάλα ή Μανωλάς), ο ρόλος του Λυμπερόπουλου, σ' αυτά τα ντέρμπι, αλλά και η στασιμότητα στις διοικητικές εξελίξεις, στις σελίδες του κιτρινόμαυρου ρεπορτάζ.

SPORTDAY

"Ντέρμπι με φαβορί", είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, επισημαίνοντας ότι στο "el clasicco της Αθήνας, αυτή τη φορά δεν υπάρχει 50-50, αλλά ο ΠΑΟ έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο".

"Τι ξέρει ο Νοτιάς για την επόμενη κίνηση στα διοικητικά της ΑΕΚ", η άλλη αναφορά, με το ρεπορτάζ να θέλει τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία να είναι απόλυτα ενήμερος για τις επαφές με υποψήφιους επενδυτές και να δίνει τις... ευλογίες του.

Keywords
Τυχαία Θέματα