Το πολυεργαλείο και ο τεχνίτης

12:48 30/8/2012 - Πηγή: AEK365

Με την πρώτη ομάδα θα προπονούνται από τη Δευτέρα οι Νίκος Αργυρίου και Κυριάκος Σακκόπουλος. Ο Ντανιέλ Μπατίστα λοιπόν μίλησε για τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές που κέρδισαν τον Βαγγέλη Βλάχο. Ο προπονητής της ομάδας Νέων της ΑΕΚ τόνισε ότι ο Αργυρίου είναι έτοιμος να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της πρώτης ομάδας ενώ για τον Σακκόπουλο μίλησε για ένα τεράστιο ταλέντο που θυμίζει τον Βασίλης Καραπιάλη.

Οι δηλώσεις του Μπατίστα στην "Ώρα των Σπορ":

Για τον Νίκο Αργυρίου: "Ο Αργυρίου είναι ένας παίκτης που πιστεύω πολύ

και τον έχω ξεχωρίσει από πέρυσι. Είναι ένα πραγματικό πολυεργαλείο που μπορεί να παίξει και δεξιός μπακ και "κόφτης" αλλά και δεξί χαφ. Έχει πολλές δυνατότητες και είναι πολύ δυνατός. Είναι αυτό που λέμε... ταύρος! Νομίζω θα παίξει από φέτος κιόλας στην ΑΕΚ γιατί είναι έτοιμος, μπορεί να σταθεί στην πρώτη ομάδα".

Για τον Κυριάκο Σακκόπουλο: "Τον Κυριάκο κάναμε αγώνα για να τον πάρουμε. Τον πήραμε μέσα από τα χέρια του ΠΑΟΚ με παρέμβαση του Μάκη Κασνακίδη. Είναι ΑΕΚτζής από μικρό παιδί και ήθελε να έρθει στην ΑΕΚ. Είναι μεγάλο ταλέντο και αν δουλευτεί σωστά, θα αφήσει εποχή στην Ελλάδα! Τρομερή τεχνική, ντριμπλαδόρος και όταν έχει τη μπάλα στα πόδια δεν του την παίρνεις με τίποτα! Θυμίζει Καραπιάλη στον τρόπο που χειρίζεται την μπάλα, αλλά επειδή είναι πολύ μικρός, θέλει δουλειά στη φυσική κατάσταση και την τακτική".

Keywords
Τυχαία Θέματα