«Το στημένο και ο ΣΥΡΙΖΑ»

09:42 16/1/2015 - Πηγή: AEK365

Τη Πέμπτη εκδικάστηκε η δίωξη για τον αγώνα Ηρακλής Ψαχνών-Ατρόμητος, για το Κύπελλο Ελλάδας, ο οποίος θεωρήθηκε ύποπτος μετά το υπερβολικό ποντάρισμα στη νίκη του Ατρομήτου.
Ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Στούπας, ήταν παρών στην εκδίκαση, κατέθεσε και μεταξύ άλλων είπε: "Το γκολ το φάγαμε με 9 μποφόρ αέρα.

Ήταν καταπληκτικό γκολ. Αισθάνομαι ντροπή που ερχόμαστε για τέταρτη φορά από έναν ανύπαρκτο κατήγορο. Είμαι όμως και περήφανος που έχουμε μια καθαρή και υγιή ομάδα.
Η λάσπη, όμως, μένει και ας αθωωνόμαστε κάθε φορά. Δεν γνωρίζω γιατί στέλνουν φακέλους για τέταρτη φορά. Ίσως είναι τυχαίο. Για εμένα δεν είναι περίεργος ο στοιχηματισμός. Εδώ αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, θα στείλουν φάκελο γιατί βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ".
Ο γυμναστής του Ατρομήτου, Σωτήρης Κακαργιάς, κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης και σημείωσε πως "δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψη μου. Το θέλαμε το ματς. Πήγαμε με οχτώ βασικούς. Είχαμε κίνητρο γιατί στην εξέδρα ήταν και ο νέος μας προπονητής, Σα Πίντο. Και τα Ψαχνά κατέβηκαν με τους βασικούς".

Keywords
Τυχαία Θέματα