Τον σκότωσε στη Λεωφόρο

22:01 6/11/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-5ος ΟΜΙΛΟΣ-4η αγωνιστική

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - PSVΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: 2-3

ΓΗΠΕΔΟ: Απ.Νικολαΐδης

Μετά από ένα χορταστικό ματς η Αϊντχόφεν πέρασε με 3-2 από τη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό να βλέπει τις ελπίδες του για πρόκριση να εξανεμίζονται

Εξαιρετικό το πρώτο μέρος. Η Αϊντχόφεν έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 10' όταν ο Ντεπάι βρήκε μόνος του με τον Στιλ αλλά δεν κατάφερε να τον πλασάρει. Στο επόμενο λεπτό οι "πράσινοι" άνοιξαν

το σκορ όταν μετά από παράλληλη μπαλιά του Ζέκα ο Ατζαγκούν με πλασέ έστειλε την μπάαλ στα δίχτυα. Ο Στιλ στο 24' με μεγάλη επέμβαση έβγαλε την κεφαλιά του Ντε Γιονγκ αλλά τρία λεπτά μετά ο Ντεπάι σημάδεψε σωστά και ισοφάρισε. Ο Παναθηναϊκός όμως απάντησε στο 43' όταν ο Πέτριτς με εντυπωσιακό σουτ νίκησε τον Ζουτ και έκανε το 2-1.

Οι Ολλανδοί μπήκαν καλύτερη στην επανάληψη με τον Παναθηναϊκό να αμύνεται μαζικά. Η πίεση τους απέδωσε καρπούς στο 65' όταν ο Ντε Γιονγκ πλάσαρε τον Στιλ και έκανε το 2-2. Δύο λεπτά μετά ο Ατζαγκούν από ιδανική θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Ζουτ ενώ στο 69' ο Σιντενφελντ έκοψε πάνω στη γραμμή μετά το σουτ του Βαϊνάλντουμ. Η προβολή του Καρέλη στο 74' έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι και στο 78' η Λεωφόρος "πάγωσε με τον Βαϊνάλντουμ να κάνει με κεφαλιά το 2-3.

ΠΑΟ (Γ.Αναστασίου): Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Σίλντενφελντ, Μέντες, Ζέκα, Πράνιτς, Λαγός (44'Δώνης), Ατζαγκούν (73'Μπούι), Καρέλης, Πέτριτς (64'Μπεργκ).

PSV (Φ.Κοκού): Ζουτ, Μιρίν, Ρέκικ, Άριας, Μέιχερ, Ντεπάι, Ντε Γιονγκ, Βαϊνάλντουμ, Νάρσινγκ, Βίλεμς (92'Χέντριξ), Γκουαρδάδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα