«Τώρα κάνουμε αυτό που πρέπει»

00:19 17/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει μία σχετικά εύκολη νίκη απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ, με τον Κώστα Παπανικολάου να τονίζει πως η ομάδα του Πειραιά τώρα έχει αρχίσει να παίζει όπως πρέπει. «Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Ο κάθε παίκτης χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου, πιο πολύ στα άσχημα και στα δύσκολα. Εκεί που παραπατάει μία ομάδα, εκεί ο κάθε παίκτης χρειάζεται τη στήριξη για να επανέλθει μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες

του στα καλά παιχνίδια και αποτελέσματα».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει να παίζει όπως και πέρυσι: «Ξεκινήσαμε ανορθόδοξα φέτος τη χρονιά. Ο καθένας προσπαθούσε να βγάλε στο παρκέ κάτι παραπάνω από αυτά που έκανε πέρυσι. Μια ατάκα που ειπώθηκε στα αποδυτήρια ήταν πολύ σημαντική, καθώς αυτό που μας έφερε στην κορυφή ήταν τα μικρά πράγματα που έκανε ο καθένας στο παρκέ, γι' αυτό βρισκόμαστε όλοι εδώ και φέτος. Πρέπει να κάνουμε ότι κάναμε και πέρυσι για να πάμε καλά. Πιστεύω πως ο καθένας το κατάλαβε και βγήκε το αποτέλεσμα που βγήκε στο παρκέ στα δύο τελευταία εκτός έδρας ματς».
Για τη δυσκολία της διαχείρισης της περσινής επιτυχίας: «Δεν θα κρυφτούμε πίσω από το δάκτυλό μας. Ήταν αυτό το φοβόμασταν. Ήταν μία επιτυχία που ήρθε πολύ ξαφνικά και δεν ήμασταν τόσο έμπειροι για να το διαχειριστούμε. Ευτυχώς το καταλάβαμε νωρίς και το διορθώσαμε».
Τέλος αναφέρθηκε και στη συνέχεια, υπογραμμίζοντας: «Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια, Οι δύο εκτός έδρας νίκες είναι σημαντικές, αλλά αυτό που κρατάμε είναι πως τώρα παίζουμε μπάσκετ και δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Τώρα κάνουμε αυτό με το οποίο φέραμε τον κόσμο στο γήπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα