Τους νίκησε όλους για να σηκώσει την κούπα!

21:58 1/2/2014 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ σήκωσε στον ουρανό της Αλεξανδρούπολης το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς. Η πορεία που έκανε όμως μέχρι και το σημερινό ματς με τον Φοίνικα στον τελικό του Λιγκ Καπ μπορεί να χαρακτηριστεί απίστευτη! Η Ένωση άφησε έξω δυνατές ομάδες που εδώ και χρόνια έχουν την εμπειρία και διεκδικούν πρωτιές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και αν στην αρχή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αουτσάιντερ απέδειξε πως με ψυχή και πάθος όλα γίνονται.
Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν στην πρώτη φάση της διοργάνωσης με νίκη επί του Παναθηναϊκού

στο κλειστό της Γλυφάδας (3-0 σετ), ενώ για την δεύτερη αγωνιστική επικράτησε της Κηφισιάς (3-0 σετ) και συνέχισε με τον ίδιο τρόπο και στο Ρέντη απέναντι στον Ολυμπιακό (3-2 σετ). Έτσι, κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση του Ομίλου με 8 βαθμούς και να αποκλείσει Κηφισιά, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.
Στο Φάιναλ Φορ της Αλεξανδρούπολης συνεχίστηκε η τρελή πορεία της, αφού στα ημιτελικά νίκησε άνετα τον Εθνικό με 3-0 σετ, που αγωνιζόταν στην έδρα του και ήταν το φαβορί αν σκεφτούμε πως βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα στο Πρωτάθλημα. Ενώ, στον τελικό η ΑΕΚ απέδειξε πως είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα. Εκεί, με τη νίκη της (3-2 σετ) επί του δεύτερου στην βαθμολογία, Φοίνικα (σ.σ. η ομάδα της Σύρου ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό στην 2η θέση), απέδειξε πως η ψυχή είναι αυτή που δίνει τους τίλους και άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια!

Keywords
Τυχαία Θέματα