Τρείς εκτός Euro

20:41 7/1/2012 - Πηγή: AEK365

Το τουρνουά των απουσιών θα είναι αυτό που θα διεξαχθεί στην Σερβία (15-29 Ιανουαρίου). Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες από τις ομοσπονδίες των χωρών που θα λάβουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, τέσσερις ακόμα μεγάλοι αστέρες τέθηκαν νοκ- άουτ από την μεγάλη διοργάνωση.

Χωρίς τον Ολαφουρ Στέφανσον, έναν από τους κορυφαίους παίκτες του 21ου αιώνα στο χάντμπολ θα παραταχθεί η Ισλανδία. Ο 38χρονος δεξιός ίντερ έχει το ίδιο πρόβλημα στο γόνατο με τον τερματοφύλακα της Πολωνίας Σβόριμιρ Σμολ και έτσι μάλλον θα ολοκληρώσει την μεγάλη του καριέρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες

του Λονδίνου.

Μεγάλο πλήγμα για την Δανία αποτελεί ο τραυματισμός του Μίκαελ Κνούντσεν. Ο 28χρονος πολύπειρος πίβοτ τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης και υπέστη ρήξη συνδέσμων και έτσι ο Ούλρικ Βίλμπεκ χάνει και τον δεύτερο σημαντικό του πίβοτ μετά τον Γιέσπερ Νόντεσμπο της Μπαρτσελόνα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μπορεί να υπολογίζει μόνο στους αδερφούς Ρένε και Χένρικ Τοφτ Χάνσεν για αυτή την θέση. Το ευχάριστο είναι πως ο Κάσπερ Σόντεργκαρντ τελικώς θα είναι στην αποστολή της ομάδας, αφού η κατάσταση του γιου του είναι καλύτερη.

Στη Νορβηγία μεγάλο πονοκέφαλο έχει ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ρόμπερτ Χέντιν καθώς είδε άλλο ένα σπουδαίο στέλεχος της ομάδας του να τίθεται νοκ- αουτ. Ετσι μετά τον τερματοφύλακα Στέινερ Εγκε που αποφάσισε στα 39 του να αποχωρήσει από την Εθνική ομάδα και τον Κιέτιλ Στραντ, απών θα είναι και ο Κρίστιαν Κέλινγκ. Ο αρχηγός της Νορβηγίας δεν έχει ακόμα αποθεραπευτεί από τον τραυματισμό στο πόδι του.

Τέλος η Εθνική Σουηδίας χάνει τον καλύτερο πλέι μέικερ του τελευταίου Παγκοσμίου πρωταθλήματος, τον Ντάλιμπορ Ντόντερ, ο οποίος πρέπει να μείνει κοντά στην οικογένεια του, αφού υπήρξαν επιπλοκές κατά την διάρκεια της γέννησης του παιδιού του. Ο Ντόντερ είναι ο τρίτος παίκτης που δεν θα βρίσκεται στην Εθνική ομάδα σε αυτό το μεγάλο τουρνουά, αφού εκτός είναι και οι Σέλμαν, Καρλέν δηλαδή τρία βασικά στελέχη τα οποία οδήγησαν πέρσι την Σουηδία στην 4η θέση του κόσμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα