Βενγκέρ: Όλα ανοιχτά ως το τέλος

19:18 5/2/2014 - Πηγή: AEK365

Με τη νίκη της κόντρα στους «πολίτες», η Τσέλσι τούς έφτασε τους 53 βαθμούς και στη δεύτερη θέση, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται 2 πόντους πίσω από την Άρσεναλ, που βρίσκεται στην κορυφή με 55.
«Δεν είναι τόσο απλό όσο προβλέπουν κάποιοι. Εδώ και καιρό έχω δηλώσει ότι καμία ομάδα δεν θα ξεφύγει πολύ. Όλα θα εξαρτηθούν από τη διάρκεια», δήλωσε ο Αλσατός τεχνικός.
Η Τσέλσι έγινε η πρώτη ομάδα μετά τη Μπέρμιγχαμ το Νοέμβριο του 2010, που κρατάει στο «μηδέν» τη Σίτι στο «Ετιχάντ», ωστόσο ο Βενγκέρ υποστήριξε ότι ο αγώνας θα μπορούσε να κυλήσει με οποιονδήποτε

τρόπο.

«Η Τσέλσι ήταν συνεχώς επικίνδυνη, ενώ η Σίτι μου φάνηκε κάπως κουρασμένη. Δεν ήταν τόσο κινητικοί (σ.σ. οι παίκτες της Σίτι) και δυνατοί όσο στο ματς με την Τότεναμ, αλλά όπως θα μπορούσε να είχε γίνει το 1-1, θα μπορούσε να είχε γίνει και το 0-2 για την Τσέλσι. Στο τέλος του αγώνα είχε (σ.σ. η Τσέλσι) 65% κατοχή και 25 σουτ προς την εστία, είχε ευκαιρίες για το 2-0.
Αυτή τη χρονική περίοδο της σεζόν, δηλαδή τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο, κάθε αγώνας είναι και μια μάχη για κάθε ομάδα, γιατί όλοι παλεύουν για κάτι. Θέλουμε απλά να παίρνουμε τη νίκη», κατέληξε ο 64χρονος τεχνικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα