Βίντιτς: Δεν έχω κλάψει ακόμη

15:42 6/5/2014 - Πηγή: AEK365

Στο τέλος της σεζόν ο Νεμάνια Βίντιτς θα φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά από 8 χρόνια, για να πάει στην Ίντερ και δεν απέκλεισε να βάλει τα κλάματα καθώς θα αποχαιρετά τους οπαδούς της ομάδας στο "Ολντ Τράφορντ".
Σε συνέντευξη του στην επίσημη ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός όταν ρωτήθηκε για το πώς θα νιώσει εκείνη την ημέρα απάντησε: " Μπορείτε να προσπαθήσετε να προβλέψετε. Δεν έχω υπάρξει συναισθηματικός μέχρι τώρα. Δεν έχω κλάψει ακόμη.
Φέτος δεν έχουμε πάει καλά και το να αποχωρήσω από το «Ολντ Τράφορντ» δεν θα

είναι το ίδιο μετά από τις επιτυχίες που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια τις οποίες και πανηγυρίζαμε στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Τώρα απλώς έχουμε την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας για την υποστήριξή τους τον χρόνο αυτό. Νομίζω ότι είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε».
Ο Βίντιτς απευθυνόμενος στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε: «Σας ευχαριστώ για την συμπαράστασή σας σε όλα αυτά τα χρόνια. Γνωρίζω ότι θα συνεχίσετε να υποστηρίζετε την ομάδα και τα επόμενα χρόνια. Εύχομαι να κατακτήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα τρόπαια μπορούμε, όπως και στα οκτώ χρόνια της παρουσίας μου στην ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα