Επίδειξη δύναμης από Γιούβε

20:55 7/2/2015 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΙΛΑΝ: 3-1
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ

Ένα επίπεδο πάνω σε σχέση με τους διώκτες της είναι η Γιουβέντους, που κέρδισε εύκολα το ντέρμπι με τη Μίλαν (3-1) και συνεχίζει να καλπάζει προς τον τίτλο.

Στο 6ο λεπτό ο Βιδάλ έκανε όμορφη ενέργεια από δεξιά, αλλά σούταρε άστοχα με το αριστερό, ενώ στο 14' ο Μοράτα έβγαλε μακρινή μπαλιά στον Τέβες (ίσως ήταν οφσάιντ) κι εκείνος έφυγε μόνος στην κόντρα και με πλασέ έκανε το 1-0. Ωστόσο η απάντηση της Μίλαν ήταν άμεση και στο

28ο λεπτό ο Αντονέλι μετά από κόρνερ του Τσέρτσι, έφερε στα ίσα το σκορ με κεφαλιά. Στο 31ο λεπτό ο Λόπεθ απέκρουσε απίστευτα το σουτ του Μαρκίζιο αλλά στο επόμενο λεπτό ο Μπονούτσι με κεφαλιά έκανε το 2-1 για τη Γιούβε.

Στο 54ο λεπτό ο Μπουφόν απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Πατσίνι και στο 65' ο Μαρκίζιο έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Μοράτα με πλασέ έγραψε το 3-1.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Παντοΐν, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά, Μαρκίζιο (84' Ογκμπόνα), Πίρλο, Πογκμπά, Βιδάλ, Τέβες (90+1' Γιορέντε) Μοράτα

ΜΙΛΑΝ: Λόπεθ, Τζακάρντο (78' Ραμί), Άλεξ, Παλέτα, Αντονέλι, Πόλι (62' Μποναβεντούρα), Εσιέν, Μουντάρι, Τσέρτσι, Μενέζ (37' Πατσίνι), Χόντα.

ΒΕΡΟΝΑ-ΤΟΡΙΝΟ: 1-3
Γήπεδο: Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Ευρωπαϊκά σκέφτεται η Τορίνο, που κέρδισε με 3-1 τη Βερόνα μέσα στην έδρα της.

Στο 5ο μόλις λεπτό η κεφαλιά του Μορέτι πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 7' η Βερόνα είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Σαβιόλα και στο 29' 0 Μπενάσι έβγαλε από αριστερά για τον Μαρτίνες που τέλειωσε ιδανικά τη φάση κι έκανε το 1-0 για την Τορίνο.

Η «γκρανάτα» μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και στο 51ο λεπτό, ο Κουαλιαρέλα έγραψε το 2-0 με πέναλτι, ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρουν. Ωστόσο η Βερόνα ήταν εκείνη που σκόραρε με τον Τόνι στο 83ο λεπτό και μείωσε σε 2-1. Η Τορίνο στις καθυστερήσεις έκανε το τελικό 3-1 με γκολ του Ελ Καντουρί.

ΒΕΡΟΝΑ: Μπενούσι, Μάρκες, Μάρκεζ, Μόρας, Αγκοστίνι, Ταχτσίδης, Γκρέκο, Πιζάνο (72' Γκόμες), Χάλφρεντσον (71' Χριστοδουλόπουλος), Τόνι, Σαβιόλα (80' Φερναντίνιο).

ΤΟΡΙΝΟ: Παντέλι, Μπόβο, Γκλικ, Μορέτι, Βίβες, Φάρνερουντ (59' Ελ Καντουρί), Μολινάρο, Μπενάσι (80' Γκονζάλες), Πέρες, Μαρτίνες, Κουαλιαρέλα (72' Αμάουρι).

Keywords
Τυχαία Θέματα