Βόμβα Αγγελόπουλου: Δεν θα πάει κανένας παίκτης του Ολυμπιακού στην Εθνική

23:13 1/6/2014 - Πηγή: AEK365

Στο προηγούμενο ματς ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που σόκαρε με τη δήλωση του. Απόψε "χτύπησε" ο Γιώργος Αγγελόπουλος που μετά το ματς τόνισε ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν θα πάνε στην Εθνιική. «Δε θα πάει κανείς παίκτης μας στην Εθνική Ομάδα. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είναι άρρωστος Παναθηναϊκός. Έχει μεγάλο πρόβλημα. Έχει καταστρέψει το μπάσκετ, νομίζει πως του ανήκει» είπε

έπειτα το Game 4 των Τελικών της Α1 στο ΣΕΦ ο συνιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ολυμπιακός και πρόσθεσε: «Είμαστε αηδιασμένοι, αλλά θα πάμε την Τετάρτη (1/6) να παλέψουμε για το Πρωτάθλημα. Η κατάσταση έχει ξεφύγει με την ΚΕΔ και την ΕΟΚ».

Ο αδελφός του, Παναγιώτης πήρε τον λόγο στη συνέχεια. «Έχουμε φέρει πρωταθλήματα Ευρώπης στην Ελλάδα και εδώ καλούμαστε να νικήσουμε τους Καρακατσούνη, και Παναγιώτου, οι οποίοι ήταν και πέρσι στο πρώτο παιχνίδι και για άλλη μια φορά ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία για να κάνουν τα πάντα για την ομάδαρά του Παναθηναϊκού να νικήσει...», τόνισε και συνέχισε: «Μέσα στη σαπίλα αυτή των κληρώσεων της ΕΟΚ του Βασιλακόπουλου και του Ζαβλανού, θα πάμε να παλέψουμε. Ο Βασιλακόπουλος νομίζει ότι του ανήκει το ελληνικό μπάσκετ. Δεν του ανήκει όμως», ανέφερε.

Keywords
Τυχαία Θέματα