«Ξέρω πως κάποια μέρα θα κουραστώ»

12:51 11/11/2011 - Πηγή: AEK365

Μια επιτυχημένη πορεία όπως αυτή που διανύει στους πάγκους ο Πεπ Γκουαρντιόλα κάποια στιγμή θα φτάσει στο τέλος της και αυτό θα συμβεί, όπως υποστηρίζει ο Ισπανός τεχνικός, όταν θα κουραστεί να βρίσκεται στις προπονήσεις. Επιπλέον, ο Γκουαρντιόλα υπογράμμισε πως οι νίκες που πετυχαίνει οφείλονται στο εξαιρετικό σύνολο της Μπαρτσελόνα και στο μεγάλο μπάτζετ που διαθέτει.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Πρωταθλήτριας Ευρώπης τόνισε: "Ξέρω ότι κάποια μέρα θα κουραστώ να είμαι στις προπονήσεις και θα σταματήσω από το ποδόσφαιρο.

Αυτό συνέβη όταν ήμουν ποδοσφαιριστής. Ήρθε κάποια στιγμή που κουράστηκα από όλα. Ελπίζω όταν έρθει αυτή η στιγμή, να μπορώ να επιλέξω, όπως κάνω συνήθως στην καριέρα μου. Πάντως, δεν είναι όλα έτσι στην ζωή. Εάν κερδίζω, αυτό οφείλεται στην εξαιρετική ομάδα και στα 400 εκ. ευρώ που είναι το μπάτζετ της. Εάν οι παίκτες μου δεν είναι τόσο καλοί, δεν θα είχαμε κερδίσει 12 ή 15 τίτλους. Διαβάζω κάποια πράγματα που γράφουν οι εφημερίδες για εμένα και προσπαθώ να μην τα σκέφτομαι".

Παράλληλα ο Πεπ Γκουαρντιόλα μιλώντας για τον Ζοσέ Μουρίνιο υποστήριξε πως, ίσως, να είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο ενώ για τον Λιονέλ Μέσι υπογράμμισε πως δεν έχει δει ξανά παίκτη σαν τον Αργεντινό φορ.

Keywords
Τυχαία Θέματα