Ξεσπά νέο σκάνδαλο με στημένα στην Αγγλία!

13:49 7/9/2014 - Πηγή: AEK365

Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail αποκαλύπτει πως ένα νέο σκάνδαλο στημένων αγώνων είναι έτοιμο να ξεσπάσει στην Αγγλία.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, στα γραφεία της αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας βρίσκεται φάκελος 60 σελίδων με στοιχεία για παιχνίδια που είναι ύποπτα χειραγώγησης. Πρόκειται για παιχνίδια των ερασιτεχνικών κατηγοριών αλλά και της Football Leagiue ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σκάνδαλο φέρονται να εμπλέκονται 10 εν ενεργεία ποδοσφαιριστές.
Σε δηλώσεις του ο επικεφαλής

του τμήματος ποδοσφαιρικής ακεραιότητας της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο Ντέιβιντ Νιούτον, επιβεβαιώνει το δημοσίευμα της εφημερίδας λέγοντας το εξής: "Η Ομοσπονδία έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να ξεκαθαρίσει αυτές τις καταστάσεις. Υπάρχει η δυνατότητα, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, να τιμωρηθούν και να τους απαγορευθεί η συμμετοχή στα παιχνίδια, αλλά θα πρέπει πρώτα να έχει αποδειχθεί η εμπλοκή τους σε χειραγωγημένα παιχνίδια
Αν κάποιος έχει εμπλακεί σε ύποπτα ή χειραγωγημένα παιχνίδια, θα θέλαμε να του υπενθυμίσουμε τις ευθύνες και την υποχρέωση που έχει απέναντι στο άθλημα. Θα θέλαμε να βρίσκονται σε επαφή μαζί μας, ανά πάσα στιγμή, αν πέσει στην αντίληψη τους κάποιο ύποπτο ματς".
Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη λίστα είναι υπό στενή παρακολούθηση ενώ σε κάποιους από αυτούς έχει απαγορευθεί, προσωρινά, το δικαίωμα συμμετοχής σε παιχνίδια.
Στοιχηματικές εταιρείες και ατζέντηδες αναμένεται να συνεργαστούν με την αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για την καταπολέμηση του φαινομένου των στημένων αγώνων ενώ τον Μάρτιο του 2013 η Ομοσπονδία είχε υπενθυμίσει στις ομάδες των ερασιτεχνικών κατηγοριών τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να συμπεριφέρονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα