Ξορκίστε τον… εφιάλτη

00:32 6/10/2012 - Πηγή: AEK365

Πέντε αγώνες, ένας βαθμός, τελευταία θέση στη βαθμολογία. Πρόκειται για έναν εφιάλτη που κανείς οπαδός της ΑΕΚ (ακόμη και ο πιο απαισιόδοξος) δεν περίμενε ότι θα βίωνε κάποια στιγμή. Όμως, δυστυχώς, είναι η σκληρή πραγματικότητα που καλείται να αντιμετωπίσει η Ένωση, επιδιώκονταν άμεσα να την αλλάξει. Αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι με την Κέρκυρα, στο οποίο η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα είναι μονόδρομος...

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας συνέβησαν

πολλά. Η απόλυση του Βλάχου το Σάββατο, η αιφνίδια παραίτηση του Κωτσοβού και εν συνεχεία η απόφαση της διοίκησης να εμπιστευτεί τον Μανώλη Παπαδόπουλο για τον ρόλο του υπηρεσιακού τεχνικού. Με λίγα λόγια, από Σάββατο σε Σάββατο οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ άλλαξαν τρεις προπονητές. Ωστόσο, όπως εύστοχα τους είχε τονίσει ο... μεσαίος (Κωτσοβός): «Με ή χωρίς προπονητή, η ΑΕΚ πρέπει να κερδίσει την Κέρκυρα». Τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και με δεδομένο το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί, κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης θα βάλει την ομάδα σε μεγάλες περιπέτειες.

Η δοκιμή με δύο φορ

Στην τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι με την Κέρκυρα, ο Μανώλης Παπαδόπουλος έκανε κάποιες δοκιμές ενδεκάδας και η έκπληξη είναι ότι δοκίμασε ένα σχήμα σε διάταξη 4-4-2. Για το τέρμα δεν έδειξε αν σκοπεύει να διατηρήσει τον Αραμπατζή ή να επαναφέρει τον Κωνσταντόπουλο. Στην άμυνα δοκίμασε τον Αρκούδα δεξιά, τον Κοντοέ αριστερά και τους Γιάγκο-Μπουγαϊδη στο κέντρο της άμυνας, με τον Κουτρουμπή να μένει (τουλάχιστον σε αυτή τη δοκιμή) εκτός.

Στη μεσαία γραμμή ως αμυντικά χαφ δοκιμάστηκαν τόσο το δίδυμο Ρίκκα-Κορδέρο, όσο και αυτό των Ρίκκα-Γκερέιρο. Ως αριστερός χαφ αγωνίστηκε ο Λαγός, ως δεξιός χαφ ο Κατίδης και στην επίθεση ο Παπαδόπουλος έβαλε αρχικά το δίδυμο Φουρτάδο-Παυλή και εν συνεχεία αντικατέστησε τον Έλληνα επιθετικό με τον Σταματή. Πάντως, ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας δούλεψε και στο 4-3-3 ( με Ρίκκα, Κορδέρο, Γοντή στο κέντρο και Κατίδη, Φουρτάδο, Λαγό στην επίθεση) και μένει να φανεί ποιες θα είναι οι τελικές επιλογές του.

Keywords
Τυχαία Θέματα