«Υπάρχουν συζητήσεις με επενδυτές»

19:40 1/11/2011 - Πηγή: AEK365

Στην αποκάλυψη πως υπάρχουν ενδιαφερόμενοι επενδυτές για τον Πανιώνιο, εμφανίστηκε ο Νίκος Γκλεζάκος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM. Το μέλος του Δ.Σ. των «κυανέρυθρων» συμπλήρωσε πως η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι άσχημη.

«Πολλές ομάδες έχουν απλήρωτους παίκτες και δεν είμαστε οι μόνοι. Έτσι είναι τα πράγματα. Ήσυχα δεν μπορούμε να κοιμηθούμε γιατί δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Είναι δύσκολα αν δεν βρεθεί ένας επενδυτής. Είναι δύσκολα για ανθρώπους Ερασιτέχνες να διατηρήσουν αυτή την κατάσταση. Η μόνη βοήθεια είναι από τον κόσμο. Στην Ελλάδα

δεν επενδύουν αλλού θα επενδύσουν στην μπάλα; Είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε αισιόδοξοι. Υπάρχουν κάποιες κουβέντες και χθες υπήρξε και συνάντηση. Αυτή την στιγμή όλα είναι ρευστά. Δεν μπορεί να βάλει κανείς το μαχαίρι στο λαιμό για το πόση υπομονή θα κάνει ο καθένας. Είναι μια κατάσταση οριακή. Ελπίζουμε να μην τεθεί θέμα και φύγει ο προπονητής. Υπάρχουν ξένοι που αγαπάνε πολύ την ομάδα. Είναι όμως προσωπικό ζήτημα όμως σας λέω και πάλι πόση υπομονή θα κάνει ο κάθε ένας».

Keywords
Τυχαία Θέματα