Υπόκλιση σε αυτή την ομάδα και αυτόν το λαό

09:14 24/8/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Μεγάλη ομάδα φτιάχνει η ΑΕΚ!", γράφει η ΩΡΑ και τονίζει: "Απίστευτη μπαλάρα, "πάτησε" την Ρόμα και είχε κλασικές ευκαιρίες για να κερδίσει. Σύγχρονο ποδόσφαιρο, ασφυκτικό πρέσινγκ, κατοχή μπάλας, υπέροχη και ταχύτατοι συνδυασμοί από μία ομάδα που υπόσχεται ωραίο θέαμα για φέτος, αλλά κι ένα λαμπρό μέλλον. Τρελάθηκαν οι 30.000 Ενωσίτες απ' αυτό που είδαν και "τρέλαναν" όλη την Ελλάδα με τη

μαζική παρουσία και τον παλμό τους σε φιλικό ματς μέσα στον Αύγουστο". Επιπλέον η εφημερίδα σημειώνει πως "την ίδια ώρα... μοναξιές στο Φάληρο".


SPORTDAY

"Να τη ξανά!", έχει στο... μισό πρώτο της θέμα η SD γράφοντας για την ΑΕΚ: "Η Ευρωπαϊκή νύχτα της Ένωσης με τη δευτεραθλήτρια Ιταλίας επιβεβαίωσε την... επιστροφή. Ομάδα με ενέργεια, ταυτότητα και μέλλον στο γήπεδο. Κόσμος με συμμετοχή (30.000) παλμό και αφοσίωση στον στόχο".

LIVE SPORT

Για "Μαγεία Ευρώπης", γράφει με τη σειρά της η LS και προσθέτει: "Εικόνα από το μέλλον με ατελείωτο πάρτι από 30.000 τρελαμένους οπαδούς. Στο ΟΑΚΑ ο Κατσουράνης φούντωσαν τα σενάρια. Ήττα στα... σημεία 2-1 από τη Ρόμα. Έτοιμη για μεγάλα πράγματα η ομάδα του Δέλλα. Για... μεταγραφή ο Μάνταλος. Εντυπωσιακοί Ανάκογλου, Κολοβέτσιος, Μπακάκης".


GOAL

Την ΑΕΚ έχει πρώτο θέμα η εφημερίδα: "Επέστρεψε με τον κόσμο της", αναφέρει και προσθέτει: "Έναν χρόνο πριν από την άνοδό της στη Σούπερ Λιγκ, η ΑΕΚ και σχεδόν 30.000 οπαδοί της έστειλαν το μήνυμα, οργανώνοντας το δικό τους πάρτι στο ΟΑΚΑ στο φιλικό με τη Ρόμα. Πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο η Ένωση έχασε μοναδικές ευκαιρίες".

Keywords
Τυχαία Θέματα