Ζούλιο Σέζαρ: Έχω τον κόσμο της ΑΕΚ στην καρδιά μου

19:05 8/11/2011 - Πηγή: AEK365

ΣΥΝΤΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ

Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που ο Ζούλιο Σέζαρ άφησε την ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος αφού πέρασε από Ρουμανία και Τουρκία επέστρεψε στην πατρίδα του και κάνει «μαγικά» με τη φανέλα της Φιγκεϊρένσε. Ο Σέζαρ όμως δεν ξεχνά ποτέ την ΑΕΚ και τον κόσμο της. Μιλώντας αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας έστειλε μήνυμα στον λαό της Ένωσης και συγκινήθηκε όταν του είπαμε πως γνώρισε την αποθέωση από τους ΑΕΚτζήδες

για το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Μποταφόνγκο.

-Zoύλιο, συγχαρητήρια για τη γκολάρα που σημείωσες κόντρα στη Μποταφόγκο. Τα χρόνια περνούν, αλλά συνεχίζεις ακάθεκτος...

«Ευχαριστώ πολύ! Το προσπαθώ. Νιώθω πως είμαι σε καλή κατάσταση και έχω πολύ όρεξη για να παίζω ποδόσφαιρο. Το διασκεδάζω. Είναι η ζωή μου...»

-Ανεβάσαμε στο aek365.gr ένα θέμα με το γκολ που πέτυχες και έχει γίνει χαμός! Όλοι σε αναπολούμε. Έχεις τα μπράβο και τα συγχαρητήρια από όλο τον κόσμο.

«Είμαι πολύ συγκινημένος. Ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα μου έλεγες κάτι τέτοιο. Εχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που φόρεσα τη φανέλα της ΑΕΚ και είμαι πολύ χαρούμενος που ο κόσμος της με θυμάται ακόμα. Θα ήθελα να τους στείλεις την αγάπη μου και μια μεγάλη αγκαλιά. Τους έχω πάντα στην καρδιά μου. Είναι απίθανοι οπαδοί και σαν αυτούς δεν έχω συναντήσει κανέναν.»

-Έζησες πάντως μεγάλες στιγμές με την ΑΕΚ

«Ναι, μεγάλες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ακόμα και σήμερα μετά από τόσα χρόνια μου θυμίζουν συχνά το γκολ κόντρα στη Μίλαν. Εχω πανέμορφες αναμνήσεις από την ΑΕΚ. Συγκινούμε πάντα όταν θυμάμαι τις στιγμές που πέρασα εκεί».

-Ενημερώνεσαι για την ΑΕΚ; Ξέρεις τι γίνεται σήμερα;

«Βεβαίως! Ενημερώνομαι από το ίντερνετ, αλλά και από την τηλεόραση για τα ματς της Ευρώπης όπου φέτος δεν πήγε καλά. Στεναχωριέμαι, διότι έχει και σημαντικά διοικητικά προβλήματα και σίγουρα δεν το αξίζει επειδή είναι ένας τεράστιος σύλλογος με εκπληκτικούς οπαδούς. Εύχομαι σύντομα να βρει το δρόμο της».

-Να σαι καλά Ζούλιο και να μας επισκέπτεσαι.

«Ευχαριστώ πολύ. Πιστεύω θα έρθω σύντομα στην Ελλάδα για διακοπές».

Keywords
Τυχαία Θέματα