Ergo, Εφαρμογή για Android συσκευές [Έλληνες developers]

Ο Έλληνας developer Κωνσταντίνος Μαγαλιός δημιούργησε την εφαρμογή Ergo μέσα από την οποία μπορείτε εύκολα και γρήγορα να έχετε μια συνολική εικόνα του ενεργητικού σας δίνοντας έμφαση στη διαχείριση των καθημερινών εσόδων και εξόδων. Η βασική παραμετροποίηση αφορά στον ορισμό πολλαπλών λογαριασμών και η διαχείριση γίνεται με το χαρακτηρισμό αυτών ως εσόδων ή εξόδων.

Παράλληλα, μπορεί να κατηγοριοποιήσει αυτούς τους λογαριασμούς για να διαμορφώσει περαιτέρω την πληροφόρηση που μπορεί να πάρει σε σχέση με τη συνολική εικόνα των οικονομικών

του. Είναι εφικτός, παράλληλα, ο ορισμός λογαριασμών προϋπολογισμών και παρέχεται η δυνατότητα αντιπαραβολής εξόδων σε σχέση τους προϋπολογισμούς οι οποίοι ‘τροφοδοτούν’ το κάθε έξοδο.

Σημαντικό επίσης στοιχείο είναι η δυνατότητα ορισμού χαρτοφυλακίων (μετοχών, ETF κ.λπ.), οι τιμές των οποίων ενημερώνονται αυτόματα ή on demand και συμμετέχουν στη διαμόρφωση της συνολικής εικόνας του χρήστη. Να αναφερθούν, τέλος, οι δυνατότητες υποστήριξης πολλαπλών νομισμάτων με ενημέρωση των ισοτιμιών και των στατιστικών.

Κατεβάστε την εφαρμογή ErgoFinance Manager δωρεάν από το Google Play (link).

Το Techblog αγαπάει τους Έλληνες developers mobile εφαρμογών
Με σκοπό την ενθάρυνση και προώθηση της δουλειάς των Ελλήνων developers mobile εφαρμογών, δημιουργήσαμε μια ειδική κατηγορία όπου θα παρουσιάζουμε τα applications τους. Όσοι Έλληνες developers θέλετε να κάνετε γνωστή τη δουλειά σας μέσα από το Techblog επικοινωνήστε μαζί μας εδώ και σταδιακά θα παρουσιάσουμε και το δικό σας application. Αναζητήστε όλες τις εφαρμογές ελλήνων developers που έχουμε παρουσιάσει στο Techblog, εδώ.

Ergo, Εφαρμογή για Android συσκευές [Έλληνες developers]

Keywords
Τυχαία Θέματα