Huawei P30 και P30 Pro: Βραβεύτηκαν ως τα καλύτερα smartphones για το 2019

13:22 4/7/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Τα πιο πρόσφατα flagship της Huawei είναι τα P30 και αρκετοί πιστεύουν ότι πρόκειται για τα καλύτερα smartphones της αγοράς. Επίσης, οι συσκευές της σειράς ξεπέρασαν πρόσφατα τις 10 εκατομμύρια αποστολές, μόλις 85 ημέρες μετά την κυκλοφορία τους.

Αξίζει να αναφέρουν ότι η σειρά των Huawei P20 χρειάστηκε 62 επιπλέον ημέρες για να φτάσει τον ίδιο αριθμό αποστολών, και τότε η εταιρεία

δεν είχε να αντιμετωπίσει τις συνέπειες ενώ αποκλεισμού από τις ΗΠΑ.

Το πιο πρόσφατο επίτευγμα των Huawei P30 πραγματοποιήθηκε στη MWC 2019 στη Σαγκάη. Τα νεότερα flagships της Huawei βραβεύτηκαν ως τα καλύτερα smartphones παγκοσμίως για το 2019.

Το βραβείο αυτό απονέμεται από μία ομάδα δημοσιογράφων, αναλυτών της αγοράς και influencers οι οποίοι κρίνουν την κάθε συσκευή με βάση πολλαπλούς τομείς. Μερικά παραδείγματα των σημείων που εξετάζουν είναι ο σχεδιασμός του smartphone, οι επιδόσεις του, και η εμπειρία χρήστη.

Η Huawei με τη σειρά P στοχεύει στις επιδόσεις και ακόμη περισσότερο στις κάμερες. Κάθε χρόνο καταφέρνει να κατακτήσει την αγορά όσον αφορά τον τομέα των καμερών.

Το περσινό Huawei P20 Pro είχε τρεις πίσω κάμερες προσφέροντας στον χρήστη απεριόριστες δυνατότητες, και φέτος με το Huawei P30 Pro η εταιρεία το πήγε ένα βήμα πιο πέρα βάζοντας τέσσερις κάμερες της Leica και δίνοντας στον χρήστη το 10x Υβριδικό Περισκοπικό Ζουμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα