Lamborghini Urus Concept, Κούκλα και SUV σε αναμονή…

Στην έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνου έγινε μια παρουσίαση που μας δίνει ακόμα ένα επιχείρημα για να σας πούμε ότι ο κόσμος το 2012 αλλάζει και ακολουθεί αναπάντεχες ατραπούς, αφού έφτασε η στιγμή η Lamborghini να μας δείξει το concept Urus, το πρώτο της SUV. Τρέμετε! Έρχεται η αποκάλυψη, η συντέλεια και όλα τα συναφή, αλλά μην πανικοβάλλεστε. Το όχημα είναι πανέμορφο και δυναμικό, δικαιώνοντας τη φίρμα.

Το Urus θα έχει κάτω από το καπό του έναν twin

turbo V8 κινητήρα, ο οποίος θα αποδίδει κοντά στους 600 ίππους. Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα υβριδικό μοντέλο (ναι, εξακολουθούμε να μιλάμε για μια Lambo), επομένως η οδήγησή του δεν πρόκειται να προκαλεί… προβλήματα στο περιβάλλον. Στην κατασκευή του οχήματος έχει γίνει εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων για μείωση του συνολικού βάρους, ενώ η αεροδυναμική του εκτιμάται ότι θα συντελεί στην χαμηλή κατανάλωση και την καλύτερη συμπεριφορά στο δρόμο.

Το θέμα είναι ότι το Urus παραμένει ένα concept car, χωρίς να έχει πάρει τελική έγκριση κατασκευής από την εταιρεία, επομένως δεν γνωρίζουμε ακόμα εάν και πότε θα περάσει στην παραγωγή.

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα