Microsoft, αντικαθιστά το brand Lumia στα επόμενα smartphones;

Πολλοί αναρωτηθήκαμε τι θα συμβεί με το brand name των κινητών Nokia Lumia μετά την αγορά του τμήματος από την Microsoft. H συμφωνία λέει ότι η Microsoft μπορεί να χρησιμοποιήσει το όνομα Nokia σε Lumia συσκευές για 18 μήνες, με το δικαίωμα αυτό να λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2015 και γενικά το όνομα Nokia

μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 10 χρόνια.

Αλλά από ότι φαίνεται η Microsoft θέλει να «ξεφορτωθεί» την επωνυμία με το που θα κυκλοφορήσει το πρώτο Windows Phone το οποίο θα έχει αναπτυχθεί και κατασκευαστεί αποκλειστικά από την ίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του γνωστού @evleaks, το έγγραφο που στάλθηκε στους υπαλλήλους της Nokia σχετικά με την στρατηγική μετάβασης στο νέο καθεστώς ιδιοκτησίας, αναφέρει ότι το brand της Microsoft θα αντικαταστήσει το brand της Νοkia μόνο όταν η Μicrosoft κυκλοφορήσει ένα νέο δικό της προϊόν στην αγορά.

Μιας και ήδη έχουν διαρρεύσει πληροφορίες ότι η Microsoft σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τη δική της ναυαρχίδα με κωδική ονομασία McLaren η οποία θα μπορεί να ελεγχθεί μέσω χειρονομιών τύπου Kinect, μάλλον μπορούμε να υποθέσουμε ότι αυτό σημαίνει και το τέλος του Lumia brand.

Keywords
Τυχαία Θέματα