Nokia Refocus, Διαθέσιμη η εφαρμογή στο Windows Phone store

Η Nokia διάθεσε στο Windows Phone store την εφαρμογή Nokia Refocus. Η εφαρμογή πρωτοπαρουσιάστηκε τον προηγούμενο Οκτώβριο, κατά την διάρκεια του Nokia World που πραγματοποιήθηκε στο Abu Dhabi. Πρόκειται για μία εφαρμογή, τύπου

«Lytro» (δυνατότητα πολλαπλού βάθους πεδίου).

Το σχετικό εργαλείο χρησιμοποιεί την τεχνολογία εικόνας της Scalado, και επιτρέπει την αλλαγή της εστίασης, του focus, σε μία φωτογραφία χρησιμοποιώντας ευφυείς αλγόριθμους, ενώ παράλληλα εφαρμόζει βαθύτερα χρώματα χρησιμοποιώντας ένα χαρακτηριστικό που βρίσκουμε και σε άλλες εφαρμογές της Nokia και ονομάζεται «color pop». Η νέα εφαρμογή της Nokia, Nokia Refocus συνεργάζεται με το Skydrive για να αποθηκεύετε τις φωτογραφίες σας, ενώ μπορείτε να τις διαμοιραστείτε μέσω email, SMS ή στο Facebook.

Αν έχετε στην κατοχή σας ένα εκ’των Nokia Lumia 920, Nokia Lumia 925, Nokia Lumia 1020 (και το Nokia Lumia 928 είναι συμβατό) και επιπλέον έχετε εγκαταστήσει την ενημέρωση Amber, τότε μπορείτε να κατεβάσετε και να χαρείτε με την εφαρμογή (απαιτείται PureView). Οι μελλοντικοί κάτοχοι του Nokia Lumia 1520, θα μπορούν επίσης να χαρούν την εφαρμογή μόλις κυκλοφορήσει το κινητό.

Δείτε πως λειτουργεί η εφαρμογή Nokia Refocus κάνοντας κλικ σε διάφορα σημεία πάνω στην φωτογραφία που ακολουθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα