O @evleaks ανακοίνωσε οτι αποσύρεται από την ενεργό δράση

01:43 4/8/2014 - Πηγή: TechBlog

Με σημερινή του ανάρτηση στο λογαριασμό του στο twitter ο διάσημος leaker @evleaks ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα δούμε πλέον καμία πληροφορία να έρχεται από τον ίδιο. Ο @evleaks ήταν ο πρώτος που έχει μοιραστεί πολλές αποκλειστικές πληροφορίες σχετικά με διάφορες συσκευές.

Μεταξύ άλλων, δημοσίευε πρώτος ότι η Nokia

ετοίμαζε Android συσκευή και ο πρώτος που έδειξε φωτογραφίες του Sony Xperia Tablet Z2. Επίσης ήταν ο πρώτος που μας έδωσε την πρώτη φωτογραφία του HTC One M8 και του Nvidia Shield Tablet. Τελευταία μας έδειξε και τις φωτογραφίες του μη ανακοινωμένου Samsung Galaxy F.

Ο Evan Blass, ο άνθρωπος πίσω από το διάσημο Twitter channel, @evleaks, εδώ και καιρό διέρρεε στα media διάφορες πληροφορίες και φωτογραφίες από μη ανακοινωμένες συσκευές επί δυο χρόνια και έχει 187,000 followers. Ωστόσο δεν είπε γιατί αποχωρεί, απλά έγραψε στον λογαριασμό του:» All good things must come to an end. Thank you for an amazing two years. [RETIREMENT]«. Η κινήσή του αυτή ίσως να προήλθε από νομικά ζητήματα τα οποία αντιμετώπιζε από διάφορους κατασκευαστές συσκευών.

Ο Evan Blass έχει εργαστεί ως συντάκτης στο Εngadget και το PocketNow και ήταν αρκετά γνωστός για τα leaks του πριν ανοίξει το Twitter channel @evleaks το 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα