OnePlus 7 Pro: Με υποστήριξη 5G, οθόνη που θα αλλάξει τα standard και τιμή στο χιλιάρικο

Techblog.gr

Ο συνιδρυτής και CEO της OnePlus, Pete Lau, επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία εργάζεται πάνω στο OnePlus 7 Pro και ανέφερε μερικά από τα χαρακτηριστικά του.

Ο Pete Lau είπε πως το OnePlus 7 Pro θα υποστηρίζει τεχνολογία 5G και ότι η οθόνη του θα τεθεί ως μελλοντικό σημείο αναφοράς για τις οθόνες των smartphones.

Σύμφωνα με φήμες, το OnePlus 7 Pro θα διαθέτει οθόνη QHD+ με ρυθμό ανανέωσης 90Hz, ωστόσο ο CEO δεν επιβεβαίωσε κάτι τέτοιο.

Αντιθέτως, ο ίδιος είπε πως η οθόνη θα είναι “πολύ καθαρή” και ότι θα “επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει γρήγορο και ομαλό”. Επιπλέον, ο Pete Lau τόνισε πως η εταιρεία έχει ξοδέψει τα τριπλάσια χρήματα για την οθόνη του OnePlus 7 Pro, σε σχέση με το πόσα είχε επενδύσει σε προηγούμενα μοντέλα.

Τα τελευταία flagship της OnePlus έχουν ανάλυση 1080p και ρυθμός ανανέωσης 60Hz. Οπότε, αν όντως το OnePlus 7 Pro έχει αυξημένο ρυθμό ανανέωσης και QHD+ ανάλυση θα επιτρέπει την αναπαραγωγή ορισμένων απαιτητικών παιχνιδιών και την προβολή πολυμέσων στα 1440p.

Ο Pete Lau δεν επιβεβαίωσε την τιμή του τηλεφώνου, αλλά το The Verge είπε ότι κατά πάσα πιθανότητα η τιμή του θα είναι αντίστοιχη των υπόλοιπων flagships που κυκλοφόρησαν φέτος, όπως το Samsung Galaxy S10 Plus στα 1.039€ και το Huawei P30 Pro 1.049€.

Τα smartphones της OnePlus συνήθως κυκλοφορούν εντός δύο εβδομάδων από την ημέρα της παρουσίασης τους. Τόσο το OnePlus 7 Pro, όσο και το OnePlus 7, αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 14 Μαΐου, μία ημερομηνία που κατά πάσα πιθανότητα θα επιβεβαιώσει η ίδια η εταιρεία κάποια στιγμή σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα