OnePlus 7T: Ημερομηνία κυκλοφορίας, τιμή και leaks

Techblog.gr

Η OnePlus 7 σειρά κυκλοφόρησε και βρίσκεται ψηλά στην κατάταξη των προτιμήσεων και όπως μας έχει συνηθίσει η OnePlus μέχρι τώρα αναμένουμε την κυκλοφορία της επόμενης βελτιωμένης 7ης σειράς που θα ακούει στο όνομα OnePlus 7T η οποία ίσως κυκλοφορήσει μέχρι τα τέλη του 2019.

Τα OnePlus 7T και 7T Pro θα διαθέτουν βελτιώσεις και αναβαθμίσεις με το απλό 7T να αναβαθμίζει την απλή έκδοση της 7ης σειράς κρατώντας όμως απόσταση από τα high-end χαρακτηριστικά της Pro

έκδοσης όπως η οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90Hz.

OnePlus 7T Pro: Θα έχει under-screen κάμερα;

Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση δεν είναι ξεκάθαρη. Η Oppo πριν μερικές ημέρες παρουσίασε το πρώτο smartphone με την front facing κάμερα να είναι ενσωματωμένη κάτω από την οθόνη.

Παλαιότερα έχουμε δει τεχνολογίες και concept της Oppo να περνάνε στα smartphone της OnePlus αλλά δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι το 7T Pro δεν θα διαθέτει μηχανικά μέρη που θα μεταφέρουν προς τα έξω την κάμερα.

Θα έχει 5G η 7T σειρά;

Φυσικά και ναι. Οι πάροχοι internet στην Αμερική αλλά και σε αρκετές πόλεις της Ευρώπης, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ιταλία έχουν ξεκινήσει να παρέχουν 5G δίκτυο στους κατοίκους συγκεκριμένων περιοχών.

Μεγάλο πρόβλημα της 5G τεχνολογίας (προς το παρόν τουλάχιστον) είναι η απαίτηση ξεχωριστού modem αφού δεν έχει ενσωματωθεί ακόμη στα chip των εταιρειών όπως η Qualcomm και η Samsung. Ο Snapdragon 865 για παράδειγμα που θα αναλάβει να δημιουργήσει η Samsung θα διαθέτει σύμφωνα με πληροφορίες δύο εκδόσεις εκ των οποίων η μία θα ενσωματώνει το 5G modem. Το 5G αναμένεται να το συναντήσουμε στην 7T Pro έκδοση όχι όμως στο απλό 7T ώστε να κρατηθεί χαμηλά η τιμή.

Η OnePlus 7T σειρά θα δώσει βάση στην βελτίωση του software.

Η 7η σειρά χωρίς αμφιβολία έχει ένα εξαιρετικό design. Edge-to-edge οθόνη με pop-up κάμερα και τον Snapdragon 855 να προσδίδει πραγματικά στο smartphone ακαριαίες αποκρίσεις.

Η 7T σειρά αναμένεται να διαθέτει ίδιο σχεδιασμό τόσο εμφανισικά όσο και εσωτερικά. Οπότε περιμένουμε από την OnePlus να στρέψει την προσοχή της στο OxygenOS ώστε να φέρει νέα χαρακτηριστικά και να βελτιστοποιήσει την συνολική εμπειρία.

Σίγουρα ένα παράπονο όσων έχουν αγοράσει το OnePlus 7 Pro είναι η κάμερα. Ας ελπίσουμε λοιπόν η OnePlus να προσθέσει το Digital Wellbeing και να βελτιώσει την απόδοση της κάμερας με την βοήθεια του software.

OnePlus 7T με Android Q;

Ναι, η OnePlus θα μπορούσε να φέρει την 7T σειρά με την τελευταία έκδοση του λειτουργικού της Google, Android Q. Δεν αναμένεται όμως να συμβεί κάτι τέτοιο με την παράδοση του OxygenOS βασισμένο στο Android Q να φημολογείται ότι θα γίνει μερικούς μήνες αργότερα.

Το Android Q φέρνει βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά όπως ένα νέο gesture navigation σύστημα, έξυπνες απαντήσεις, dark mode και πολλά άλλα.

Release date και τιμή

Το OnePlus 7T Pro αναμένεται να αποκαλυφθεί στις 29 Οκτώβρίου με ημερομηνία κυκλοφορίας 1 Νοεμβρίου. Άγνωστη όμως είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας και αποκάλυψης του απλού 7T μοντέλου.

Στα της τιμής τώρα το 7T θα ξεκινάει από τα $550 ενώ η Pro έκδοση από τα $700.

Σημειώστε ότι όλες οι παραπάνω πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί και φυσικά μέχρι την αποκάλυψη τους μπορεί να υπάρξουν αλλαγές τόσο στην εμφάνιση όσο και στα εσωτερικά χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα