Press renders του Mate 20 αποκαλύπτουν μεγάλη οθόνη, μικρά bezel, τριπλή κάμερα και waterdrop notch

Techblog.gr

Έχουν μείνει λιγότερο από δύο εβδομάδες για την επίσημη παρουσίαση των Mate 20 στις 16 Οκτωβρίου στο Λονδίνο και τα press render του Huawei Mate 20 έκαναν την εμφάνισή τους αποκαλύπτοντας ενδεχομένως το τελικό σχεδιασμό του.

Εφόσον το press render ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, το Huawei Mate 20 θα έχει

οθόνη μεγαλύτερη από του Mate 20 Pro, στις 6.53 αντί των 6.3 ιντσών, με τη διαφορά να βρίσκεται στον τύπο της οθόνης και την ανάλυσή της. Πιο συγκεκριμένα, η οθόνη του Mate 20 θα είναι τεχνολογίας LCD με ανάλυση Full HD+ 2244×1080, αντί της AMOLED με ανάλυση Quad HD+ που πιστεύεται πως θα βρίσκεται στο Mate 20 Pro.

Η οθόνη του Mate 20 δείχνει, εκτός του μεγάλου μεγέθους της, πως θα διαθέτει waterdrop notch στο οποίο θα βρίσκεται ενσωματωμένη η selfie κάμερα, η οποία δε θα διαθέτει τρισδιάστατη σάρωση προσώπου για το ξεκλείδωμα της συσκευής, μια τεχνολογία η οποία αναμένεται να βρίσκεται στο Mate 20 Pro. Αντί αυτής της μεθόδου ξεκλειδώματος, τα press render δείχνουν τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στην πλάτη της συσκευής κάτω από την τριπλή κάμερα.

Τέλος, είναι γνωστό πως το Mate 20 θα διαθέτει τον επεξεργαστή Kirin 980, την τριπλή κάμερα σε τετράγωνη διάταξη με λειτουργίες που θα γίνουν επίσημα γνωστές κατά την επίσημη παρουσίαση των Mate 20 και Mate 20 Pro.

Keywords
Τυχαία Θέματα