Smartphone με οθόνη a la Infinity-O από τη Huawei για να προλάβει τη Samsung;

Techblog.gr

Φαίνεται πως η Samsung δεν είναι η μόνη εταιρεία που ετοιμάζει smartphone με Infinity-O Display μιας και η Huawei δημοσίευσε teaser για συσκευή με οθόνη ίδιου design με της Samsung, ενώ εμφανίστηκε φωτογραφία που ίσως δείχνει

την πραγματική συσκευή η οποία δε μοιάζει με ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα σε smartphone.

Η Huawei συνεχίζει να “επιτείθεται” στη Samsung μιας και δείχνει πως ετοιμάζει smartphone με οθόνη που μοιάζει με την Infinity-O Display της Samsung, θέλοντας να γίνει ο πρώτος κατασκευαστής που κυκλοφορεί smartphone με τη selfie κάμερα τοποθετημένη σε τρύπα στην οθόνη. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε πως η Huawei σκοπεύει να είναι η πρώτη εταιρεία που κυκλοφορεί αναδιπλούμενο smartphone, θέλοντας να “κλέψει” τη δόξα από τη Samsung.

Σύμφωνα με το teaser της Huawei στο Weibo, εμφανίζεται ένα smartphone το οποίο βασίζεται σε all-screen σχεδιασμό, ενώ στο πάνω αριστερά μέρος της οθόνης φαίνεται να πέφτει ένας μετεωρίτης, δείχνοντας πως σε εκείνο το σημείο θα βρίσκεται η τρύπα για τη selfie κάμερα. Επιπλέον, το teaser αποκαλύπτει το μήνα Δεκέμβριο, οπότε δεν αποκλείεται να δούμε κάποιο smartphone με αυτό το σχεδιασμό πιο γρήγορα από ότι θα περίμενε κανείς, μιας και ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα προέρχεται από τη Samsung.

Τέλος, μένει να δούμε ποιά εταιρεία θα κυκλοφορήσει smartphone με αυτού του είδους την οθόνη, η οποία αναμένεται να μην έχει notch αλλά τη μικρή τρύπα για τη selfie κάμερα. Το θέμα φυσικά δεν είναι ποιά εταιρεία θα κάνει την αρχή αλλά ποιά θα το υλοποιήσει καλύτερα για να δώσει την καλύτερη εμπειρία χρήσης στον τελικό χρήστη, ο οποίος θα είναι αυτός που θα επιλέξει ποιά συσκευή τον εξυπηρετεί καλύτερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα