Sony Xperia 5 ii: Διαρροή διαφημιστικού επιβεβαιώνει όλα τα χαρακτηριστικά

11:28 7/9/2020 - Πηγή: TechBlog

Στις 17 Σεπτεμβρίου η Sony αναμένεται να παρουσιάσει τη νέα της πρόταση στις compact συσκευές, με το Xperia 5 ii να έρχεται ως η μικρή εναλλακτική του Xperia 1 ii. Ένα νέο διαφημιστικό ήρθε στη δημοσιότητα, από τον @evleaks, το οποίο μας δίνει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα του επερχόμενου smartphone.

Το Xperia

5 ii αρχικά θα είναι ένα μεγάλο βήμα για τη Sony, αφού η FHD+ οθόνη του τεχνολογίας OLED θα έρθει με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, κάτι που δεν είδαμε στο Xperia 1 ii και ζητούσαν οι φίλοι της εταιρείας. Επίσης, θα έχει motion-blur reduction έως και 240Hz, αλλά και ρυθμό δειγματοληψίας αφής στα 240Hz. Η οθόνη θα υποστηρίζει HDR10+ περιεχόμενο, καθώς και τη λειτουργία Creator Mode, για πιστή αναπαράσταση των χρωμάτων όπως θα ήθελε ο δημιουργός του εκάστοτε βίντεο.

Στο εσωτερικό της συσκευής επιβεβαιώνεται ο Snapdragon 865 (και όχι o 865+), με μπαταρία 4.000mAh. Το νέο Xperia 5 ii θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά της κάμερας του Xperia 1 ii, δηλαδή eye autofocus που δουλεύει σε ανθρώπους και ζώα και 20fps AF/AE burst shooting. Η συσκευή θα διαθέτει δύο stereo ηχεία front-firing, αλλά και θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών, ενώ βλέπουμε την εταιρεία να αναφέρει “τέλειες νυχτερινές λήψεις“, κάτι που σημαίνει ότι ίσως θα δούμε night mode. Δε γνωρίζουμε προς το παρόν τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα