To Sony Xperia XZ3 προ-παραγγελία με τιμή 849€ στην Αγγλία;

Techblog.gr

To Sony Xperia XZ3 μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα εθεάθη ωστόσο σε καταχώρηση αγγλικής ιστοσελίδας με δυνατότητα προ-παραγγελίας. Η καταχώρηση αποκαλύπτει τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας συσκευής και μαζί τη λιανική τιμή της.

Η αλήθεια είναι ότι είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμη εφόσον το Xperia XZ3 αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στην IFA

2018 το Σεπτέμβρη -η Sony έχει ήδη προ-αναγγείλει την παρουσία της και την ανακοίνωση νέων μοντέλων– παρ’ όλα αυτά η διαδικασία προ-παραγγελίας είναι όντως ενεργή.

Το Xperia XZ3 στον online retailer εμφανίζεται με τιμή 849,99 ευρώ για την έκδοση των 6GB/64GB. Όσον αφορά στα επιμέρους στοιχεία που αποκαλύπτει η ιστοσελίδα, το ιαπωνικό μοντέλο διαθέτει οθόνη 5.7 ιντσών ανάλυσης 1080 x 2160 pixels, Qualcomm Snapdragon 845 SoC σε συνδυασμό με 6GB RAM, καθώς επίσης και σύστημα διπλής κάμερας 19MP +12MP στο πίσω μέρος. Το νέο μοντέλο σύμφωνα με το mobilefun.co.uk διαθέτει επίσης πρόσθια κάμερα 13MP και μπαταρία χωρητικότητας 3240mAh, μέσες άκρες δηλαδή χαρακτηριστικά που έχουν ήδη διαρρεύσει.

Το πόσο ακριβή είναι αυτή η καταχώρηση θα το μάθουμε σταδιακά όσο πλησιάζει η ώρα της επίσημης παρουσίασης και τα χαρακτηριστικά της νέας ναυαρχίδας θα αποκαλύπτονται όσο φτάνει η ώρα της IFA.

Keywords
Τυχαία Θέματα