Αλλάζει η πολιτική των διαφημίσεων στο MIUI

17:55 3/4/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Τα smartphone της Xiaomi είναι μία πολύ καλή επιλογή για αυτούς που θέλουν ένα smartphone με high-end χαρακτηριστικά σε μία πιο προσιτή τιμή. Η εταιρεία όμως βασίζεται πάρα πολύ στα internet services και στις διαφημίσεις ώστε το όλο σύστημα που ακολουθεί με τις τιμές των smartphone της να είναι βιώσιμο.

Στην οικονομική αναφορά που έκανε η ίδια για το 2018, τα internet services της απέφεραν 2.38 δισεκατομμύρια δολάρια με περισσότερα από τα μισά να προέρχονται από διαφημίσεις.

Παλαιότερα

οι χρήστες των Xiaomi smartphone’s ανέφεραν την επιθετική πολιτική που ακολουθούσε η εταιρεία με τις διαφημίσεις αφού αυτές εμφανίζονταν οπουδήποτε στο MIUI. Ο Lei Jun, CEO της Xiaomi υποσχέθηκε πως θα γίνουν αλλαγές στην πολιτική των διαφημίσεων.

Σε ένα post στο Weibo, ο Lei Jun, ανέφερε πως το MIUI θα ενσωματώσει μεγεθυντικό φακό, κάδο ανακύκλωσης για φωτογραφίες που διαγράφηκαν πρόσφατα καθώς και ultra-low-power mode. Σε συζητήσεις που έκανε ο CEO με το MIUI team αναφέρεται πως ο ίδιος ζήτησε από την ομάδα να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών μετατρέποντας και την πολιτική των διαφημίσεων.

Οι νέες λειτουργίες αναμένεται να ενσωματωθούν στην 11 έκδοση του MIUI. Εσάς σας ενοχλεί η επιθετική πολιτική των διαφημίσεων που ακολουθεί η Xiaomi; Θέλετε να δείτε αλλαγές στο MIUI;

Keywords
Τυχαία Θέματα