Η Samsung λανσάρει το Galaxy M, για να “χτυπήσει” την Xiaomi

Techblog.gr

Η Samsung φαίνεται πως έχει μείνει αρκετά πίσω σε πωλήσεις, σε αγορές όπως της Ινδίας και αυτό οφείλεται στο ότι η Xiaomi αντίθετα με την Samsung, τα έχει καταφέρει πολύ καλύτερα. Στα πλαίσια αυτής της μάχης η Samsung θα κυκλοφορήσει στις 28

Ιανουαρίου, τη νέα σειρά οικονομικών smartphones, την σειρά Galaxy M.

Οι σειρές Galaxy S και Note της Samsung έχουν παγιωθεί ως κάποια από τα πιο δημοφιλή εμπορικά σήματα smartphones στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά αυτή η ιστορία δεν ισχύει σε όλα τα μέρη του κόσμου. Η Samsung σε μια προσπάθεια να επαναφέρει τα πράγματα προς τη σωστή κατεύθυνση, ανακοίνωσε ότι θα κάνει το ντεμπούτο της νέας της σειράς Galaxy M, στις 28 Ιανουαρίου.

Η ανακοίνωση ήρθε με τη μορφή μιας προβολής στο Amazon India όπου υπογραμμίζει μερικά από τα χαρακτηριστικά που μπορούμε να περιμένουμε όπως την οθόνη Infinity-V με water-drop notch, την εξαιρετικά ευρεία διπλή πίσω κάμερα, τη θύρα USB-C για φόρτιση, και την υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών.

Η Samsung επισημαίνει επίσης ότι η νέα σειρά Galaxy M θα χαρακτηρίζεται από “3 φορές ταχύτερη φόρτιση”, “ισχυρό επεξεργαστή” και “μπαταρία Oh-mAh-God”, αλλά οι πραγματικές προδιαγραφές εξακολουθούν να μην έχουν γίνει γνωστές. Οι μέχρι τώρα φήμες δείχνουν ότι θα κυκλοφορήσουν τρία νέα τηλέφωνα της σειράς M, συμπεριλαμβανομένων των Galaxy M10, M20 και M30 με τιμές που κυμαίνονται από περίπου 140 έως 280 δολάρια.

Η Xiaomi ήταν απολύτως αμείλικτη με τα smartphones που προσέφερε σε αγορές όπως της Ινδίας, οπότε η Samsung είχε αρκετό δρόμο να διανύσει μέχρι να καταλήξει στο Galaxy M. Οι προηγούμενες σειρές που κυκλοφόρησε η Samsung στην Ινδία αποδείχθηκαν από ό,τι φάνηκε λίγες σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά με βάση αυτών που έχουμε δει μέχρι στιγμής, το Galaxy M θα μπορούσε να είναι η καλύτερη ευκαιρία για να αλλάξει τα πράγματα.

Τα Galaxy M, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν αναμένεται να κυκλοφορήσουν σε άλλες χώρες, πέραν της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και της Ασίας, σε αντίθεση με τη σειρά Α, που θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα